Redactie
Redactie Life 11 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Wedden dat jij dit Lady Gaga-moment in Emily in Paris hebt gemist?

Velen keken de nieuwe hitserie Emily in Paris in één klap uit, net als wij. We geven toe, onderbuurman/chefkok/secret lover Gabriel was een van de redenen dat we binnen no time door de afleveringen heen waren. Zonder dat we het door hadden, misten we een Lady Gaga-moment in de serie. En nee, de zangeres zelf kwam niet voor in de show.

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

Iedereen en z’n moeder is in de ban van Emily in Paris. Wij snappen het volkomen, want ook wij keken de serie zonder na te denken weg. Zijn we de enigen die nu meteen ticket naar Parijs willen boeken om Gabriels steak de veau te eten en te roddelen met Mindy? Maar terwijl wij verliefd werden op Parijs, misten we een belangrijk Lady Gaga-moment.

Terwijl wij verliefd werden op Gabriel, misten we dit belangrijke Lady Gaga-moment in Emily in Paris

Helaas maakte Gaga herself geen extravagant entree in de show (hoe leuk was dit geweest?), maar werd er duidelijk gerefereerd naar een quote van de zangeres.

We nemen je mee terug naar 2011, toen Gaga tijdens een interview met Fuse vertelde hoeveel bloed, zweet en tranen ze in haar albums stopt. “The fight that I have been through is not ‘in peace.’ I wrote record after record until, finally, ‘Just Dance’ occurred. And then it wasn’t ‘in peace.’ I had to fight for a year tooth and nail, blood, sweat, and leather. Every night. No sleep! Bus, club, ‘nother club, ’nother club, plane, next place. No sleep. No fear. Nobody believed in me. That album was not made ‘in peace.’ That album was made with the eye of the tiger, and so was this one” zegt de zangeres.

Klinkt het al bekend? De Chinese vriendinnen van Mindy gebruiken het als yell tijdens hun wilde nacht in Parijs. Echte Monsters hadden dit natuurlijk meteen door, maar de rest is net zo verrast als wij. Op Twitter ging het los na deze (uhm) ontdekking.

Lees ook: Híer scoor je het telefoonhoesje uit de geweldige serie Emily in Paris

Reageer op artikel:
Wedden dat jij dit Lady Gaga-moment in Emily in Paris hebt gemist?
Sluiten