Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 20 sep 2018

Nooo! Dit weekend komt er een echte herfststorm aan dus verzamel al je dekentjes

Geniet allemaal nog maar eventjes van het zonnetje die zo nu en dan nog doorkomt, want die tijden zijn over een paar dagen echt voorbij. Er komt een mega herfststorm aan.

Herfststorm

Als je nog lekker op het terras wilt zitten dan is deze week waarschijnlijk je allerlaatste kans. Nicolien Kroon van Buienradar heeft namelijk slecht bericht voor de zomer liefhebbers. Ze zegt: “Vrijdag wordt het een stuk minder met regen en wind, maar zondag lijkt er zelfs een herfststorm aan te komen.”

Als het maar een paar spetters zouden zijn, maakten we ons natuurlijk niet zo druk. Maar helaas is dat niet het geval. Nicolien zegt: “Het lijkt erop dat we ons op kunnen maken voor windkracht 8 á 9. De kans dat er bomen omvallen is groter, omdat ze door de mooie zomer nog allemaal in blad staan.”

Brr, tenzij je van de herfst houdt is dit geen goed nieuws. Wat wel fijn is, is dat aankomend weekend dus hét moment is om lekker naar de bioscoop te gaan met een grote bak popcorn. Of gewoon thuis een gezellige meidenavond op de bank houden met al je dekentjes. Dat heeft ook wel wat, toch?

Veel regen en wind

Als je van plan was om ergens naartoe te fietsen, trek daar dan maar iets langer voor uit. De kans zit er dik in dat er windstoten voorkomen van maar liefst 100 kilometer per uur. Als je dan tegenwind hebt baal je als een stekker. Nicolien is het met ons eens en zegt: “Ook brengt de storm veel regen met zich mee. Binnenblijven dus, met koek en zopie.”

Wil je je alvast goed voorbereiden op de herfst? Dan vind je dit ook leuk.

Dit zijn de leukste enkellaarzen voor de herfst/winter 2018 dus pak je pinpas er maar bij

RTL nieuws

Reageer op artikel:
Nooo! Dit weekend komt er een echte herfststorm aan dus verzamel al je dekentjes
Sluiten