Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 24 nov 2020
Leestijd: 4 minuten

Zal deze week gaan zoals je verwacht? Je leest het in de weekhoroscoop van week 48

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #48 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 48

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Schorpioen

Om deze week bepaalde zaken weer recht te breien heb je geduld nodig en moet je uiterst diplomatiek te werk gaan. Maar je krijgt het voor elkaar. Je zelfvertrouwen zal daardoor een enorme opkikker krijgen en dat kan iedereen wel eens gebruiken.

2. Boogschutter

Wat een drukte om je heen en jij hebt net deze week je hoofd helemaal niet naar drukte staan. Laat je niet gek maken. Probeer op tijd te stoppen met je bezigheden. Als jij je tijd duidelijk inplant, houden anderen daar echt rekening mee.

3. Steenbok

Een enorm gevoel van jaloezie komt ergens deze week bij jou opzetten. Je partner gaat veel te veel om met die ander. En naar jouw smaak, vooral ook veel te intiem. Geef geen steken onder water maar wees eerlijk en duidelijk. Alleen dat komt over.

4. Waterman

Jij hebt deze week het gevoel dat je wordt overstroomd met problemen en dat aan die stroom nooit een einde komt. Neem vrij. Je zult zien hoe de wereld gewoon doordraait als jij een pauze neemt. Realiseer je dat zelfs jij niet onmisbaar bent.

5. Vissen

Je verbetert deze week je imago en je aantrekkingskracht was nog nooit zo groot. Dat zorgt voor talloze nieuwe kansen. Grijp die mogelijkheden met beide handen aan. Dromen kunnen in vervulling gaan. Je zult je een tevreden en gelukkig mens voelen.

6. Ram

Je bent agressief en impulsief in je gedrag deze week. Je zegt en doet wat er in je hoofd opkomt. Nadenken is er niet bij. Pas op dat je geen dingen zegt of doet waarvan je van tevoren had kunnen weten dat je er spijt van zou krijgen.

7. Stier

Jouw bescheidenheid siert je, zonder twijfel. Maar je mag deze week ook best eens een keer met je vuist op tafel slaan. Zet zo je mening en wensen kracht bij. Soms kan dat heel verhelderend werken en dat zal een nieuwe ervaring voor jou zijn.

8. Tweelingen

Je moet meer aan sport gaan doen of iets met je lichaam. De lichamelijke kracht die je daaruit put zal je geestelijke kracht weer op peil brengen en dat is hard nodig bij jou. Je bent tevens iemand die meer behoefte heeft aan seksuele ontlading. Uit je emoties.

9. Kreeft

Het gaat deze week niet zoals jij het je had voorgesteld en dat is moeilijk voor jou. Als jij je zo halsstarrig blijft opstellen dan kan je strijd verwachten. Als je wat meer toegeeft, valt het allemaal wel mee. Toch maar inschikken dan?

10. Leeuw

Jij hebt deze week een vooruitziende blik. Je kunt situaties goed inschatten en je zult je werk met succes volbrengen. Daar kun je al snel de eerste vruchten reeds van plukken, want deze inzichten blijven niet onopgemerkt in jouw omgeving.

11. Maagd

Je bent deze week helder van geest. Je maakt indruk op mensen die je kunnen steunen bij de uitvoering van je plannen. Dat is precies wat jij nodig hebt: iemand die in jouw plannen gelooft. Het geeft je net dat extra steuntje in de rug.

12. Weegschaal

Laat de dingen niet op je afkomen deze week, maar geef zelf sturing. Laat de dingen gebeuren zoals jij het graag wilt. Neem zelf initiatief in de juiste richting. Als jij je stappen van tevoren nauwgezet plant dan ben je met zekerheid succesvol.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Zal deze week gaan zoals je verwacht? Je leest het in de weekhoroscoop van week 48
Sluiten