Ga je deze week de ware ontmoeten? Je leest het in de weekhoroscoop van week 52

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk, of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week 52 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 52

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Boogschutter

Jij bruist deze week van de energie en het lijkt alsof je meer lef hebt dan ooit. Je kijkt heel anders naar dingen. Onoverkomelijke problemen van gisteren lijken vandaag wel verdwenen. Ga maar gauw aan de slag om je doelen te bereiken.

2. Steenbok

Het is tijd om beperkende relaties open te breken. Denk aan je persoonlijke groei, zorg dat jij gelukkig wordt en blijft. Je moet immers je hele leven nog verder met jezelf. Begin gelijk deze week nog te werken aan jouw geluk, jouw toekomst.

3. Waterman

Je neemt deze week weer eens te veel hooi op je vork. Jij wilt altijd alles wel doen, alles is immers interessant. Pas op dat je niet instort onder die zware last. Ook jij bent maar een mens en ook jij hebt je grenzen om rekening mee te houden.

4. Vissen

Jij kunt werkelijk een innemende persoonlijkheid zijn, als je dat wilt. Daarmee maak je deze week dan ook indruk. Vooral op iemand waar je een oogje op hebt. Dat kan natuurlijk op een heel romantisch avondje uitlopen en nog meer…

5. Ram

Jij verrast met je acties deze week vriend en vijand. Je komt met zeer vernieuwende en verrassende ideeën. Al zal niet iedereen het meteen begrijpen en accepteren, het levert je wel meteen respect en de bijbehorende financiën op.

6. Stier

Jij probeert altijd je verplichtingen na te komen, ook als de situatie uit de hand loopt. Soms is opgeven niet verkeerd. En kun je ook dan achteraf toch stellen dat jij jouw uiterste best hebt gedaan. Denk daar deze week eens goed over na.

7. Tweelingen

In de liefde moet jij echt een keer zelf het initiatief nemen. Het kan niet allemaal van een kant komen. En sta niet versteld als je initiatief bijzonder goed aankomt. Je zult merken dat je door zelf actie te ondernemen veel meer plezier krijgt in je relatie.

8. Kreeft

Je zult de komende tijd veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke groei en jouw mogelijkheden in de toekomst. Het is verstandig van je dat je daar de tijd voor neemt. Dit is geen verspilde energie. Je kunt hierdoor later veel tijd besparen.

9. Leeuw

Jij barst deze week van de energie. Het is dus een uitstekend moment om de armen eens letterlijk uit de mouwen te steken. En als jij in al je enthousiasme ook nog blijft nadenken bij wat je doet zal het resultaat werkelijk verbluffend zijn.

10. Maagd

Maak tijd vrij om aan je eigen belangen te werken. Het zal niet vanzelf wel goed komen, je moet daar voor vechten. Start met je eigen gevoelens onder woorden te brengen. Dat schept meer duidelijkheid dan je in eerste instantie zult verwachten.

11. Weegschaal

Jij hebt deze week de neiging tot dramatisering van zaken die zo belangrijk niet zijn. Doe eens een stap terug. Bekijk het grote geheel. Dat geeft je een helder beeld. Het geeft je de kans om te relativeren en emotioneel tot rust te komen.

12. Schorpioen

Jij geeft geld uit als water. Pas op, dat kan niet goed gaan. Zelfs al heb je een riant salaris, alles raakt een keer op. Gelukkig gaat het op het werk goed en is een inkomensverhoging niet uitgesloten. Maar ook dan geldt, ieder salaris kan op.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Ga je deze week de ware ontmoeten? Je leest het in de weekhoroscoop van week 52
Sluiten