Hoe zal de eerste week van 2021 verlopen? Je leest het in de weekhoroscoop van week 01

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk, of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week 01 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 01

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Steenbok

Breng je ambities niet over op je partner, maar ga zelf met de vervulling van je droom of dromen aan de slag. Alleen als je het zelf doet, geeft het je echte voldoening. Met jouw manier van werken maak je nog je partner nog jezelf gelukkig.

2. Waterman

Het is de kunst in het leven de slechte dingen los te laten en de goede dingen te cultiveren. Denk daar deze week aan. Elke levensfase heeft echter zijn eigen goede en slechte dingen. Er is geen goed of fout, er is alleen ongepast op dit moment.

3. Vissen

Je hoeft niet alles zelf te doen. Er zijn genoeg mensen in je omgeving te vinden die je graag een handje helpen. Doe jij jouw dingen, doen zij hun dingen. En al doen zij het anders, het resultaat zal misschien wel beter zijn.

4. Ram

Jij bent deze week de rust zelve. Je bent al evenwichtig van nature, maar deze week is dat extra goed merkbaar. Jouw evenwichtige uitstraling werkt als een weldadige deken en veel mensen in je omgeving knappen daar zienderogen van op.

5. Stier

Je hebt je mening gevormd over een onderwerp in je leven en daar geloof je heilig in. Schaam je niet voor je mening. Als je in een discussie komt, breng dan je mening duidelijk naar voren. Je zult zien dat mensen je daarom respecteren.

6. Tweelingen

Deze week zal er iemand zijn die jou met complimentjes overlaat en je het hof maakt. Je komt in de verleiding er aan toe te geven. Je kunt er maar moeilijk tegen op. Denk aan je partner als je die hebt. Je zou hem of haar erg kunnen kwetsen.

7. Kreeft

Romantiek en erotiek staan in de sterren voor jou in de komende tijd. Of je nu een partner hebt of nog singel bent. Er breken romantische tijden aan. Geniet en zorg dat deze tijd zolang mogelijk duurt. Dit is de tijd om je relatie te bestendigen.

8. Leeuw

De boog kan niet altijd gespannen zijn, dus jij mag deze week best even wat rustiger aan doen. Probeer eens wat vroeger te stoppen en ga dan sporten. Je hoeft ook niet helemaal te stoppen met je activiteiten om toch even te kunnen relaxen.

9. Maagd

Een probleem ligt zwaar op je maag. Hoogste tijd om duidelijkheid te scheppen. Vertel eerlijk wat jij ervan vindt. Wacht vervolgens eenvoudig af wat er gebeurt. Al gaat het niet zoals jij graag wilt, uiteindelijk word je zo het gelukkigst.

10. Weegschaal

Jij bent deze week vol enthousiasme aan het werk. Je weet van geen ophouden en bent positief over het eindresultaat. Dat straal je natuurlijk ook uit. Je houding werkt zeer aanstekelijk, waardoor jouw verwachtingen vanzelf zullen uitkomen.

11. Schorpioen

Deze week ontstaan er problemen om je heen. Laat je daardoor niet afschrikken. Je kunt je plan gewoon doorzetten. Met jouw diplomatieke aanpak kun je immers deze problemen net zo snel weer laten verdwijnen, als ze zijn opgedoken.

12. Boogschutter

Deze week verloopt alles echt veel te langzaam naar jouw smaak. Jij vergeet soms dat niet alle mensen hetzelfde zijn. Gelukkig kan alles met wat extra geduld en doortastende optreden toch nog in orde komen. Ga maar eens even op je handen zitten.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Hoe zal de eerste week van 2021 verlopen? Je leest het in de weekhoroscoop van week 01
Sluiten