Gaat deze week leiden tot iets nieuws? Je leest het in het weekhoroscoop van week 02

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk, of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week 02 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 02

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Steenbok

Je hebt het razend druk deze week en je vrije tijd lijkt wel tot nul gereduceerd. Het ergste heb je weliswaar gehad. Maar je bent er nog niet. Nog even volhouden en je kunt weer meer tijd besteden aan je vrienden.

2. Waterman

Jij hebt iets beloofd en hebt daar spijt van. Neem jij nu je verantwoordelijkheid of kun jij je van de kwestie afkeren? Denk je alleen aan jezelf? Een moeilijke beslissing wordt het zeker. Zorg dat je er geen schuldgevoel aan over houdt.

3. Vissen

Je krijgt deze week echt de ene opdracht na de andere te verwerken en je vindt dat jij alleen aan het sloven bent. Als de druk echt te groot wordt, moet je waarschuwen en wel voordat je het helemaal niet meer aan kan, want dan is het te laat.

4. Ram

Jij bent deze week lekker op dreef. Alle dingen die jij oppakt gaan vanzelf goed. Probeer daarom eens iets nieuws. Iets waar jij je anders niet aan waagt. Doe iets dat je altijd voor je uitschuift of dat je altijd aan andere mensen overlaat.

5. Stier

Als er spanningen ontstaan, moet je ze direct aanpakken. Jij hebt daar last van en deze spanningen blijven onderhuids. Dat is zeker. Op deze manier kost het je veel te veel energie, of ben je niet erg vermoeid de laatste tijd?

6. Tweelingen

Jij denkt deze week veel na over jezelf. Bepaalde karaktertrekjes kunnen wel wat beter, vind je zelf. Vergeet niet dat elk karaktereigenschap op bepaalde momenten handig is en op andere momenten onhandig. Dus wat is goed en wat is fout?

7. Kreeft

Laat je deze week niet van je plannen afbrengen, je plannen zijn goed. Maak van bedreigingen nieuwe kansen door open te staan voor veranderingen. Een flexibele houding is nu essentieel. Bedenk wat jij en je plannen waard zijn, dat is echt niet niks.

8. Leeuw

Je hebt het deze week echt waanzinnig druk, zowel op het werk als privé. Houd je stressniveau daarom goed in de gaten. Neem de tijd om te ontspannen. Dat zal, verrassend genoeg, uiteindelijk ook nog een veel beter resultaat opleveren.

9. Maagd

Jij loopt deze week kans op veel tegenwerking, althans zo lijkt het. Dat kan echter geen kwaad, het houdt jou alert. Kritiek zorgt ervoor dat je kritisch naar je eigen plannen blijft kijken. Ga door, je bent toch overtuigd van je ideeën?

10. Weegschaal

Jij moet deze week een belangrijke beslissing nemen. Beslis niet te haastig alleen maar om van de beslissing af te zijn. Stel de beslissing uit zolang je niet zeker van je eigen gevoel bent. Verzamel indien nodig eerst meer informatie.

11. Schorpioen

Je kunt deze week maar moeilijk de kritiek verdragen die men op jou heeft. Je bent overtuigd van je eigen gelijk. Op het werk kan dit tot de nodige problemen leiden. Neem alleen dat aan waarvan jij denkt dat het terechte kritiek is.

12. Boogschutter

Met jouw charisma trek je als geen ander andere mensen aan. Deze week merk je hoezeer mensen jou vertrouwen. Maar geef anderen wel de ruimte die ze nodig hebben. Dan schep je nog meer vertrouwen, want vertrouwen schept ook verantwoording.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Gaat deze week leiden tot iets nieuws? Je leest het in het weekhoroscoop van week 02
Sluiten