Hangt er romantiek in de lucht? Je leest het in de weekhoroscoop van week 50

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk, of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week 50 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 50

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Boogschutter

Die situatie lijkt hopeloos. De truc is echter het probleem van een geheel nieuwe invalshoek te benaderen. Neem daarvoor eerst voldoende afstand van de hele problematiek. Dat is niet makkelijk maar je kunt het best.

2. Steenbok

Je relatie heeft ook onderhoud nodig! Ook het gevoelsleven moet gepoetst worden, net als het tafelzilver. Jouw partner zal je dankbaar zijn voor een paar romantische uurtjes, dus laat je maar eens van je beste – opgepoetste – kant zien.

3. Waterman

Je hebt deze week veel energie over, waarmee je je project wilt versnellen. Niet iedereen in je project kan dat aan. Je kunt jouw teveel aan energie beter gebruiken door iets geheel nieuws te beginnen. Jut je mensen niet te veel op.

4. Vissen

Jij kunt met succes één van je gestelde doelen bereiken deze week. Het zal echter niet zonder slag of stoot gaan. Je kunt heel wat protest verwachten. Maar uiteindelijk is dat slechts nog meer reden om trots te zijn op het mooie resultaat.

5. Ram

Je geeft de laatste tijd geld uit als water, vooral deze week. Al heb je een goed salaris, ook dat raakt eens op. Gelukkig gaat het wel goed op je werk en is een salarisverhoging niet uitgesloten. Doe voorlopig rustig aan.

6. Stier

Een tussendoortje is natuurlijk altijd lekker en opwindend, dat ervaar jij ook deze week. Geniet ervan zolang het duurt. Ga er echter van uit dat de tegenstellingen die je nu al merkt tussen jullie twee niet te overbruggen zijn. Wees voorzichtig.

7. Tweelingen

Andere mensen zijn niet per definitie beter dan jij. Misschien zijn ze wel wat minder zelfkritisch. Probeer zelf ook wat minder zelfkritisch te zijn door aan je eigen kwaliteiten meer waarde toe te kennen. Kijk eens met de ogen van een ander naar je eigen situatie.

8. Kreeft

Jouw uitgelaten bui van de afgelopen dagen is getemperd. Je denkt weer na over de richting die jij je leven wilt geven. Je komt daardoor natuurlijk tot nieuwe inzichten en toekomstplannen. En dat is maar goed ook, want zo kom je vooruit in het leven.

9. Leeuw

Jij en je partner zitten deze week op dezelfde golflengte. Dat geeft veel lucht in de relatie en dat was hard nodig. Jullie durven allebei opeens allerlei geheimpjes en fantasieën met elkaar te delen. Er kan een wereld voor jullie opengaan.

10. Maagd

Deze week moet je de tijd nemen om een aantal persoonlijke zaken te regelen. De sfeer en je eigen stemming zijn gunstig. Zo kun je bepaalde zaken positief afronden. En het wordt nu echt de hoogste tijd dat je er wat aan gaat doen, dus aan de slag.

11. Weegschaal

Jij wordt deze week wellicht gedwongen tot een samenwerking die je niet ziet zitten. Leg je er gewoon bij neer. Wacht af hoe de situatie zich ontwikkelt. Je zult zien dat deze samenwerking je zal laten groeien en zich positief ontwikkelt.

12. Schorpioen

Jij kunt geen problemen oplossen door ze simpelweg te negeren. Je zult er actief mee aan de slag moeten gaan. Vraag daarbij eventueel professionele hulp, dat is echt geen schande. Je zult het ook dan uiteindelijk allemaal zelf moeten doen.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Hangt er romantiek in de lucht? Je leest het in de weekhoroscoop van week 50
Sluiten