Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 14 dec 2020
Leestijd: 4 minuten

Zal deze week positief of negatief verlopen? Je leest het in de weekhoroscoop van week 51

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk, of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week 51 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 51

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Boogschutter

Er zijn tal van gebeurtenissen die deze week opeens duidelijk worden. De puzzelstukjes vallen eindelijk op hun plaats. Je ziet het grotere geheel en dat stemt je positief. Na de onduidelijkheid van de laatste tijd, zie je de toekomst weer zitten.

2. Steenbok

Jij wilt al een tijdje iemand om een gunst vragen maar je hebt simpelweg de moed niet. Je hoeft toch niet bang te zijn? Deze week doet zich het ideale ogenblik voor. En wat kan er misgaan? Het is echt geen schande eens iets aan een ander te vragen.

3. Waterman

Neem deze week even een pauze. Dat heb je hard nodig. Jij moet je voorbereiden en beschermen voor de komende tijd. Als je uitgerust bent kun jij de komende tijd beter aan. Zware griep en/of moeilijke discussies staan voor de deur.

4. Vissen

Je bent op het moment zeer begaan met anderen, maar gelukkig ook met jezelf. Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Dit is dus bij uitstek een goed moment om voor jezelf bepaalde veranderingen door te voeren die jij nodig hebt.

5. Ram

Voor jouw geluk is het van belang dat jij je charmes verder ontwikkelt. Leer op een nette manier “nee” zeggen. Houd altijd het belang van de ander ook voor ogen. Dan maak je al een hele stap. Diplomatie is voor jou van levensbelang.

6. Stier

Je moet af van dat gevoel van zelfmedelijden. Als je levenssituatie je niet bevalt moet je echt zelf actie ondernemen. Alleen jij kunt jezelf gelukkig maken. Dat kan niemand voor je doen, hoe verleidelijk het ook is om juist dit uit handen te geven.

7. Tweelingen

Laat deze week je creativiteit maar eens de vrije loop. Je bent dat misschien niet gewend en je smaak is aan de excentrieke kant, maar iedereen zal versteld staan. En het leuke is dat het je veel voldoening schenkt. Het zet aan tot nog meer initiatief op dit gebied.

8. Kreeft

Al wordt er deze week nog zoveel van jou verwacht, jij hoeft je echt geen zorgen te maken. Je bent energiek en je kunt de moeilijkste problemen zonder meer aan. Je staat verstelt van jezelf, maar ook anderen zullen met bewondering naar jou kijken.

9. Leeuw

In de liefde ben jij wisselvallig deze week. Je gevoelens schommelen sterk. En dat is erg moeilijk voor je omgeving. Je weet wel wat je wilt, je wilt alleen telkens wat anders. Zorg voor die afwisseling, maar blijf wel eerlijk naar je omgeving.

10. Maagd

Als de materiële kant van het leven je tegenvalt deze week, laat je daardoor dan niet deprimeren. Zoek een oplossing. Het is tijd om je te realiseren wat voor jou echt belangrijk is in het leven. Daar is deze week heel geschikt voor.

11. Weegschaal

Doe deze week dat wat jij wilt doen en trek je niets aan van wat anderen zeggen. Het gaat er om dat jij je goed voelt. Het gaat er niet om hoe anderen zich voelen. Ook al staan deze mensen je nog zo na, het is en blijft jouw leven.

12. Schorpioen

Als je het echt weten wilt, zul je de stoute schoenen aan moeten trekken. Stap op die speciale persoon af en vraag het hem/haar. Wellicht zijn die gevoelens die jij hebt wederzijds. Hij/zij kan hooguit nee zeggen en ook dan heb je tenminste duidelijkheid.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Zal deze week positief of negatief verlopen? Je leest het in de weekhoroscoop van week 51
Sluiten