Is dit dé week om beslissingen te nemen? Je leest het in de weekhoroscoop van week 53

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk, of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week 53 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 53

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Steenbok

Met jouw handelswijze heb je tot nu toe weinig succes geboekt. Probeer het deze week toch eens op de gebruikelijke manier. Als je tenminste je koppigheid kunt laten varen en dat zal beslist een hele uitdaging voor je zijn.

2. Waterman

Zorg ervoor dat jij geen verwachtingen wekt die je niet kunt nakomen. Dat is niet alleen voor die ander teleurstellend. Je bent deze week niet in staat je eigen energie realistisch in te schatten. Doe wat je belooft en beloof wat je doet.

3. Vissen

Het is verstandig om belangrijke beslissingen deze week uit te stellen. Jouw gemoedsrust staat dat niet toe. Het nemen van de juiste beslissing wordt negatief beïnvloed. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben, waar je later spijt van hebt.

4. Ram

Probeer die hoge druk deze week nog even vol te houden. Het duurt lang, maar binnenkort wordt je moeite beloond. Daarna kun je opgelucht ademhalen en je even ontspannen. En dan op naar de volgende drukke periode.

5. Stier

Probeer die beslissing uit te stellen. Laat je deze week niet tot een overhaaste beslissing dwingen. Neem de tijd om je gevoelens op een rijtje te zetten en in alle rust te beslissen. Zo krijg je nooit spijt van je beslissing.

6. Tweelingen

Diplomatiek zijn is niet echt jouw sterkste kant, maar deze week vind jij de juiste woorden om je partner gerust te stellen. Het lijkt wel een wonder, maar je partner is in ieder geval blij verrast met deze ommekeer. Zorg dat het van blijvende aard is.

7. Kreeft

Jij hebt deze week het gevoel dat iedereen je controleert en daar word je kriebelig van. Laat je gedrag niet door anderen bepalen. Ga je eigen weg. Ga bij jezelf te raden en zorg dat je weet wat jij wilt. Dan doet het er niet toe wat anderen zeggen.

8. Leeuw

Jij bent zo verliefd als je nog nooit bent geweest en je hebt alleen maar gekheid in je kop. Leuk natuurlijk, maar kom deze week weer eens van je roze wolkje af. Je idealen in de beroepssfeer of anderszins blijven ook nu belangrijk.

9. Maagd

Jij bent deze week erg gehaast, daardoor loop je grote kans conflicten op te roepen. Dat doe je uiteraard onbewust. Neem daarom wat gas terug. Doe maar eens anders dan anders, dat zal je goed bevallen. Kijk hoe anderen nu op jou reageren.

10. Weegschaal

Jouw relatie bevindt zich in rustig vaarwater. Jullie zijn gelukkig samen. Ga lekker reizen of doe samen iets anders. Doe samen nieuwe ervaringen op. Je partner doet graag met je mee. Geniet en doe genoeg energie op om problemen te doorstaan.

11. Schorpioen

Er breekt een wisselvallige tijd aan in je liefdesleven. Verbreek jij je relatie om verder te gaan met iemand anders? Of vinden er grote veranderingen plaats binnen je relatie? In ieder geval zul je er uiteindelijk veel gelukkiger door worden.

12. Boogschutter

Je gevoel voor gerechtigheid speelt jou deze week parten. Je helpt iemand die dat, volgens jou, dringend nodig heeft. Dat kost je veel tijd en dat komt je niet zo goed uit. Maar een nieuwe vriendschap is het prima resultaat van deze reddingsactie.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Is dit dé week om beslissingen te nemen? Je leest het in de weekhoroscoop van week 53
Sluiten