Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 20 jul 2020
Leestijd: 3 minuten

Maak jij deze week promotie op je werk? Je leest het in deze weekhoroscoop

Maandagochtend, het begin van een nieuwe week en alweer de tweede week van onze nieuwe rubriek. Vanaf vorige week delen wij iedere week jouw horoscoop met je. Leuk of leuk?

Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #30 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #30

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Jouw fantasie kent geen grenzen in de komende periode. Dat is heel goed, mits je daar zelf geen last van hebt. Zorg voor een creatieve uitlaatklep. Daar kan meer uitkomen dan je in eerste instantie verwacht. Schaam je niet.

Stier

Jij hebt deze week echt de neiging, het geld dat je morgen verwacht, vandaag al uit te geven. Geef je geld niet uit voordat je het echt in handen hebt. Misschien komt het niet of heb je het toch ergens anders voor nodig.

Tweeling

Je bent een beetje nerveus de laatste tijd. Kritiek op je werk of van je partner kun jij deze week dan ook niet verwerken. Het geeft jou het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Dat is echter alleen een gevoel, in werkelijkheid valt dat wel mee.

Kreeft

Je wordt je er deze week plotseling van bewust dat jij je niet zo kunt bewegen als je graag zou willen. Probeer die banden die jou beperken in je vrijheid te veranderen. Maak knelpunten bespreekbaar en betrek daarin vooral je eventuele partner.

Leeuw

Veel mensen in je omgeving krijgen de indruk dat je helemaal niet geïnteresseerd bent in hen. Als je oprecht vindt dat je dat wel bent, dan wordt het echt de hoogste tijd eens iets aan jouw houding te veranderen. Dit kan zo echt niet langer

Maagd

Jij krijgt deze week op het werk de steun die je verdient. Daardoor groeit je zelfvertrouwen enorm en daarmee de kansen op een promotie. Je zult nog wel even geduld moeten hebben, maar echt lang zal het niet meer duren.

Weegschaal

Wees toch niet zo verlegen. Probeer deze week eens wat actiever in de gemeenschap te staan en sluit jezelf niet buiten. Dat is echt niet nodig en het kan op termijn je gezondheid schaden. Als jij niet zegt wat je bezighoudt is dat een logisch gevolg.

Schorpioen

Jij hebt deze week meer last van stemmingen en grilligheid dan normaal. Probeer daarom wat meer te ontspannen. Deze stemmingen kunnen gemakkelijk rampen aanrichten in zowel je persoonlijk en je beroepsleven. Zorg dat je bij jezelf blijft.

Boogschutter

Je laat je op het werk te veel afleiden door je persoonlijke problemen. Natuurlijk kun je die zaken niet helemaal loslaten. Zie je werk als afleiding en kom er even tot rust. Daarna kun je met een frisse kijk je persoonlijke problemen weer overzien.

Steenbok

Je bent al tijden met iets bezig dat je veel tijd en energie kost, maar niets oplevert. Het wordt tijd om te stoppen. Wijd je tijd en energie ergens anders aan, bijvoorbeeld aan jezelf. Neem deze week de beslissing en bouw je activiteiten af.

Waterman

Loop toch niet altijd weg bij moeilijke situaties. Deze week weet jij een moeilijke situatie het hoofd te bieden. Je leert dat dit de leermomenten in het leven zijn. Weglopen van de problemen brengt je niets verder, oplossen of onderkennen wel.

Vissen

Trek je niet meteen terug als er iets niet helemaal zo loopt als jij je had voorgesteld. Je kunt zo romantisch zijn. Je partner is dan zo verliefd op je. Je partner vindt je geweldig en dat is wat telt. Kijk naar de intentie achter de reactie.

Lees ook: Deze 3 sterrenbeelden zijn echte teamplayers in een relatie

Reageer op artikel:
Maak jij deze week promotie op je werk? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten