Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 27 jul 2020

Zul jij deze week een beetje gas moeten terugnemen? Je leest het in deze weekhoroscoop

Maandagochtend, het begin van een nieuwe week en alweer de derde week van onze nieuwe rubriek. Sinds kort delen wij iedere week jouw horoscoop met je. Leuk of leuk?

Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #31 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #31

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Die ene kwestie waar jij deze week zo druk mee bezig bent, raakt de verschillende belangen van verschillende mensen. Het is van belang om samen te werken of in ieder geval te overleggen. Anders ontstaan er problemen en loop je vertraging op.

Stier

Heb jij deze week een grote hang naar spanning en avontuur? Laat je daar dan niet van weerhouden. Pak je koffers. Zoek het avontuur op. Je zult zien dat de nieuwe ervaringen je goed doen. Nieuwe contacten beuren jou immers altijd uit een dipje.

Tweeling

Een familielid zal het één en ander aan te merken hebben op je leven. Vergeet niet dat het jouw leven is. Er heeft altijd wel iemand wat te klagen. Wees gelukkig met je leven. Laat je niet uit het veld slaan, maar geef je eigen mening.

Kreeft

Jij hebt behoefte aan vrijheid. Je brengt deze week een gezellige avond door met vrienden en je verlangt opeens weer naar die ouderwetse ongebondenheid, naar je vrijheid. Bespreek deze dingen met je partner en ga niet alleen experimenteren.

Leeuw

Jij bent deze week zeer betrokken bij de problemen van anderen. Je hebt zelf echter ook een leven met eigen problemen, verlies dat niet uit het oog. Het is leuk om andermans problemen op te lossen, het is beter om je eigen problemen op te lossen.

Maagd

Pas op je tellen deze week. Let op als je jouw grens bereikt en ga niet over je grenzen heen, daar krijg je spijt van. Natuurlijk word je altijd op je vingers getikt als je net zin hebt om eens gek te doen. Maar misschien is dat maar goed ook.

Weegschaal

Jij wilt iets bereiken, maar alleen sta je voor je gevoel niet sterk genoeg. Zoek daarom nog deze week een partner. Eén met complementaire competentie, iemand die jou aan kan vullen. Samen kunnen jullie er gegarandeerd een groot succes van maken.

Schorpioen

Als jij de dag niet wilt verpesten van mensen in je omgeving, zul je de komende week echt gas moeten terugnemen. Je bent immers niet in de stemming voor fijngevoeligheden. Je uit je vrij ongenuanceerd. En zo wordt het ook beleefd door anderen.

Boogschutter

Jouw communicatie kan deze week gemakkelijk tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat je iets zegt. Als je iets wilt of juist niet, kom er dan open en eerlijk vooruit. Dat kan hard zijn, maar het leidt tot een veel beter begrip.

Steenbok

Jij treedt deze week zeer zelfverzekerd naar buiten en dat is niet iedereen van jou gewend. Doe hier je voordeel mee. Je hebt vaak goede ideeën die niet tot uiting komen. De komende periode heb je de kracht je ideeën overtuigend te presenteren.

Waterman

Laat je niet overstuur maken door gebeurtenissen die jou niets aangaan. Neem er afstand van. Richt je energie op jezelf. En op de mensen die jij lief hebt. Wat anderen van hun leven maken is hun probleem. Zorgen voor je eigen geluk is moeilijk genoeg.

Vissen

Gebruik deze week gerust je intuïtie. Sommige dingen kun je niet rationeel verklaren, maar daarom niet minder waar. Jouw gevoel is jouw waarheid. Durf achter je gevoel te gaan staan, je zit er echt niet zover naast als je denkt.

Lees ook: Aha: déze vier sterrenbeelden zijn stiekem heel avontuurlijk in bed

Reageer op artikel:
Zul jij deze week een beetje gas moeten terugnemen? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten