Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 10 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Heb jij deze week een financiële meevaller? Je leest het in deze weekhoroscoop

Maandagochtend, het begin van een nieuwe week. Sinds kort delen wij iedere week jouw horoscoop met je. Leuk of leuk?

Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #33 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #33

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Je voelt je afgeleefd. Je hebt veel te weinig tijd voor jezelf. Daar moet je deze week nog wat aan doen. Sta fris in het leven. Dan kijk je overal weer anders tegenaan. En dan zal er ook op het gebied van de liefde weer van alles gebeuren.

Stier

Jij hebt deze week een helder werkend verstand. Het is dus een fantastische tijd om iets moeilijks op te pakken. Denk daarbij aan een examen of een sollicitatiegesprek. Probeer je bedoelingen helder te formuleren, zo ontstaat er duidelijkheid.

Tweeling

Deze week kun je een financiële meevaller verwachten. Een promotie met loonsverhoging of je haalt een top opdracht binnen. Of misschien nog iets anders. Maar je moet er wel voor werken, het komt je niet aanwaaien. Je wint dus niet de staatsloterij.

Kreeft

Je denkt dat het deze week allemaal wel goed komt, maar met denken alleen kom je er niet. Je zult echt actie moeten ondernemen, initiatief moeten tonen en je best moeten doen. Verras die ander en dan komt het inderdaad allemaal wel goed.

Leeuw

Jij hebt de komende dagen mooie ideeën. Nu moet je deze ideeën ook gaan uitvoeren. De kunst is echter om het beste idee uit te zoeken en dat te realiseren. Maar hoe je dat doet? Daarvoor heb jij vast nog wel een goed idee.

Maagd

Jij hebt je zaakjes deze week zo goed georganiseerd dat alles als vanzelf loopt. Je hoeft zelf niets meer te doen. Er kan en zal dan ook niets mislopen. Je staat zelf verbaasd, dat het zo makkelijk gaat. Iets om te onthouden voor de volgende keer.

Weegschaal

Jij kunt tevreden zijn met alles wat je hebt bereikt in je leven. Toch zullen er altijd dingen zijn die nog beter kunnen. Neem deze week de tijd om daar eens over na te denken en plannen ter verbetering uit te broeden. Dat is de moeite waard.

Schorpioen

Neem die uitnodiging deze week aan, de ander zal zich er enorm op verheugen je weer eens te kunnen begroeten. Jouw spontane reacties leiden wellicht tot een diepgaandere ontmoeting dan gepland stond. Dit is waar je echt naar verlangt.

Boogschutter

Jij bent deze week erg egoïstisch. Het is niet verkeerd om ook eens aan jezelf te denken, maar nu overdrijf je het. Er zijn meer mensen die wel wat aandacht kunnen gebruiken, dus geef die aandacht. De aandacht die je terugkrijgt zal je goed doen.

Steenbok

Als jij je charmes de komende tijd goed inzet, zal men je niets weigeren. Het is een goede periode om dingen aan te pakken. Pak die dingen op die je telkens voor je uit schuift. Het zal je meer zelfvertrouwen geven.

Waterman

Jij hebt de neiging je eigen zin door te drukken. Je luistert helemaal niet naar wat andere mensen te vertellen hebben. Op het werk kan dat zelfs leiden tot machtsmisbruik. Luister naar het advies van je partner, hij/zij kent jou beter dan je denkt.

Vissen

Een vriend van je zit in de problemen. Zet je voelsprieten op om er achter te komen hoe jij kunt helpen. Om hulp vragen zal hij/zij niet doen. Of je kunt helpen? Vaak helpt alleen het idee al dat iemand moeite doet en interesse toont.

Lees ook: 5 redenen waarom vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw ook nog eens een beest zijn in bed

Reageer op artikel:
Heb jij deze week een financiële meevaller? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten