Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 17 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Krijg jij deze week onverwachtse hulp? Je leest het in deze weekhoroscoop

Maandagochtend, het begin van een nieuwe week. Sinds kort delen wij iedere week jouw horoscoop met je. Leuk of leuk?

Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #34 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #34

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Laat je partner in zijn/haar waarde. De verdediging staat klaar als je aanval zo openlijk is. Dat is niet constructief. Het zal de relatie geen goed doen. Wees diplomatiek in je optreden. Iets meer begrip tonen is een wereld van verschil.

Stier

Niemand zal jou deze week in de weg gaan staan. Geen collega en geen partner. Je kunt jezelf zelfverzekerd presenteren. Bovendien kom je erg charmant over. Een mooi moment om zaken op te pakken die voor jouw toekomst heel belangrijk kunnen zijn.

Tweeling

Een opleving in je liefdesleven kun jij zelf in de hand werken. Jij denkt dat het allemaal van één kant komt. Loop maar eens iets minder hard. Je partner zal dan zeker van zich laten horen. Jij bent vaak gewoon net iets te snel.

Kreeft

Je zou deze week het liefst je tijd willen doorbrengen met de mensen waar je om geeft. Maar natuurlijk is er nog zo veel te doen… Vat je taken toch niet altijd zo serieus en zwaar op. Neem de tijd om het gezellig te maken met je dierbaren.

Leeuw

Raak deze week niet meteen in paniek als je werk niet helemaal zo loopt als je voorzien had. Blijf ademen en doorwerken. Het lukt je wel, je bent een harde werker. En ook al wordt het een uurtje later, de voldoening van het resultaat telt voor jou.

Maagd

Je gedraagt je deze week stug en nors. Als jij je relatie wilt verbeteren stel je dan minder gespannen op. Sta open voor een goed gesprek. Toon je interesse in je geliefde en wees bereid je kwetsbaar op te stellen. Aan je partner zal het niet liggen.

Weegschaal

Jij krijgt deze week onverwachts hulp aangeboden. Wees blij en pak de hulp met twee handen aan. Het kan zijn dat je bepaalde zaken alleen niet de baas bent. Schaam je niet, hulp aanvaarden is geen schande.

Schorpioen

Doe dat wat je echt wilt. Je idealen hoef je niet te laten varen alleen maar omdat het leven even anders loopt. Als je iets werkelijk wilt, zul je daar de mogelijkheid toe vinden. Stel je eigen prioriteiten in het leven.

Boogschutter

Je kunt op dit moment alles bereiken wat je maar wilt. Je moet je er alleen wel voor inzetten, het komt niet vanzelf. Besteed daarbij voldoende tijd en aandacht aan je gezondheid. Verwaarloos je dat, dan lopen je mooi bedachte plannen helemaal mis.

Steenbok

Laat je niet zo bang maken. Zet deze week je plannen door. Je leert dan hoe goed het is af en toe je adem in te houden. Doe de dingen gewoon, ook al is het eng. Als je het eenmaal hebt gedaan zul je je afvragen waar je nou zo bang voor was.

Waterman

Je hebt deze week veel verplichtingen aan je hoofd. Probeer te leren wat echt bij jou hoort en wat niet. Als jij je in de toekomst meer daar op richt en de rest laat liggen, dan voelen je activiteiten ook niet meer als verplichting.

Vissen

Je gaat deze week zeer voorzichtig te werk en dat is eigenlijk niets voor jou. Je voelt je wellicht een beetje onzeker. Door realistische doelen te stellen, die je met zekerheid kunt behalen keert je zelfvertrouwen vanzelf weer terug. Probeer het!

Lees ook: Heb jij deze week een financiële meevaller? Je leest het in deze weekhoroscoop

Reageer op artikel:
Krijg jij deze week onverwachtse hulp? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten