Redactie
Redactie Body & Mind 24 aug 2020

Krijgt jouw gevoelsleven een enorme oppepper? Je leest het in deze weekhoroscoop

Maandag, het begin van een nieuwe week. Sinds kort delen wij iedere week jouw horoscoop met je. Leuk of leuk?

Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #35 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #35

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Je beschikt over goede inzichten. Je neemt deze week de juiste beslissingen. Ook de mensen om je heen zijn tevreden. Men zal je in de toekomst zeker vaker om raad vragen en dat is iets waar je best trots op mag zijn.

Stier

Jouw gevoelsleven krijgt deze week een enorme oppepper en dat kun je wel gebruiken. Je hebt emotionele rust nodig. De laatste tijd heb jij diep gegraven in je gevoelsleven. Probeer die emotionele rust te krijgen door je fysiek in te spannen.

Tweeling

Gebruik deze week gerust je intuïtie. Sommige dingen kun je niet rationeel verklaren, maar daarom niet minder waar. Jouw gevoel is jouw waarheid. Durf achter je gevoel te gaan staan, je zit er echt niet zover naast als je denkt.

Kreeft

Het lijkt wel of jij altijd harder moet werken dan anderen. Misschien streef jij echter wel naar betere resultaten dan anderen. Neem deze week eens wat afstand en bekijk het grote geheel. Bereik je inderdaad meer in het leven dan andere mensen?

Leeuw

Als jij deze week slim te werk gaat, lukt het je de aandacht te trekken van iemand die tot nu toe niet naar jou omkeek. Voeg daar dan een beetje geluk aan toe en jij hebt binnenkort een romantisch afspraakje. Alleen nog een slim plannetje bedenken.

Maagd

Je vindt deze week weer eens dat jij eigenlijk op de stoel van je baas zou moeten zitten. Het gaat helemaal niet zo als jij vindt dat het zou moeten gaan. Dat is waarschijnlijk ook zo en als je dat zo sterk ervaart, zul je daar echt iets aan moeten doen.

Weegschaal

Laat je niet meeslepen door je emoties. Neem een filosofische houding aan. Sommige gevoelens laten zich niet dwingen. Daar is tijd voor nodig. Als jij die tijd daadwerkelijk neemt, word je vanzelf duidelijk wat je moet doen.

Schorpioen

Laat je niet meeslepen door je emoties. Neem een filosofische houding aan. Sommige gevoelens laten zich niet dwingen. Daar is tijd voor nodig. Als jij die tijd daadwerkelijk neemt, word je vanzelf duidelijk wat je moet doen.

Boogschutter

Je bent erg onconventioneel. Doe de dingen dan ook op jouw eigen manier en eis geen goedkeuring van je omgeving. Pas dan kun jij je op en top gelukkig voelen. Maak je geen zorgen, je omgeving went er wel aan en zal je erom waarderen.

Steenbok

Deze week zit vol conflicten en woordenwisselingen. Let dus extra op je woorden om echte problemen te voorkomen. Jij kunt als geen ander verschillende kanten van een zaak zien. Door conflicten op te lossen groeit je gevoel voor eigenwaarde.

Waterman

Je bedoelt het allemaal wel goed, maar de aanpak mist net die bepaalde doortastendheid om tot succes te komen. Denk goed na hoe je dit kunt verbeteren. Laat de moed niet zakken, maar blijf het proberen. Je bent beslist op de goede weg.

Vissen

De mensen in je omgeving krijgen de indruk dat jij helemaal niet geïnteresseerd bent in hun leven en/of hun problemen. Ben je wel geïnteresseerd dan zul jij echt iets aan jouw houding moeten veranderen.

Lees ook: Krijg jij deze week onverwachtse hulp? Je leest het in deze weekhoroscoop

Reageer op artikel:
Krijgt jouw gevoelsleven een enorme oppepper? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten