Wordt dit een zeer creatieve week voor jou? Je leest het in deze weekhoroscoop

Maandag, het begin van een nieuwe week. Sinds kort delen wij iedere week jouw horoscoop met je. Leuk of leuk?

Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #36 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #36

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Jij krijgt deze week veel waardering van je geliefden, zonder dat je er voor je gevoel iets bijzonders voor hebt gedaan. Dat is nog eens even een meevaller. Geniet er van, je zult het op de een of andere manier toch wel verdiend hebben.

Stier

Laat jouw stem horen bij die belangrijke bespreking van deze week. Wacht niet tot er om je mening wordt gevraagd. Neem zelf het initiatief. Ook jouw mening wordt zeker gewaardeerd. Jouw mening doet immers niets onder voor die van de anderen.

Tweeling

Je hebt je de laatste tijd te veel op één ding geconcentreerd. Deze week merk je dat je dat beter niet had kunnen doen. Kijk wat je alsnog moet doen, voor het te laat is. Plan je zaken voortaan op een andere manier als de oude manier niet meer werkt.

Kreeft

Je hebt een goed werkend verstand. Toch laat jij je vaak leiden door je gevoel. Je neemt belangrijke beslissingen vanuit je buik. Je doet wat jij wilt, zonder anderen te kwetsen. En daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

Leeuw

Jij rondt deze week iets belangrijks af. Sta een keer stil bij je succes. Ren niet gelijk door, naar je volgende mijlpaal. Doelen stellen is prima, maar realiseer je zo nu en dan goed dat je ze gehaald hebt. Dan weet je weer waar je het voor doet.

Maagd

Het is een goede tijd om nieuwe vriendschappen aan te gaan. Je bent opener dan anders en daardoor ontmoet je meer hartelijkheid. Je bent aantrekkelijker dan ooit tevoren vooral bij het andere geslacht, dus maak daar maar lekker gebruik van.

Weegschaal

Jij bent deze week emotioneel te begaan met de situatie. Je hebt het gevoel dat je niet meer normaal kunt functioneren. En dat is waarschijnlijk ook zo. Neem eerst afstand van de situatie en kom tot rust. Beslis dan pas wat je moet doen.

Schorpioen

Jij hebt de behoefte om te bewijzen wie jij bent en waar jij voor staat. En je krijgt daarvoor gelukkig ook volop de kans. Pas op dat je de boel niet gaat overdrijven. Dat kan bij veel mensen verkeerd overkomen en dan bereik je een averechts effect.

Boogschutter

Je weet dat je deze week een aantal belangrijke beslissingen moet nemen. Je weet ook dat dit voor jou niet gemakkelijk is. Luister dus goed naar je gevoel. Dan neem je zeker de juiste beslissingen en als je dat ontdekt, groeit je zelfvertrouwen enorm.

Steenbok

Jij bent deze week niet snel uit het veld te slaan. Ook al geeft je partner je daar wellicht alle reden toe. Je kunt relativeren en je partner steunen in zijn/haar zoektocht. Je bent zelf immers ook niet vies van wat emotioneel graafwerk.

Waterman

Jij praat slecht met je omgeving de laatste tijd. Je springt van de hak op de tak en zelfs je gedachten zijn warrig. Houd daar deze week rekening mee en stel bepaalde beslissingen liever even uit tot je jouw gedachten weer goed kunt ordenen.

Vissen

Je bent momenteel zeer creatief. Dat kan zich op verschillende manieren uiten. Je schildert misschien of maakt muziek. Of je maakt onbewust van alles dat je doet iets bijzonders zonder je echt creatief te voelen. Het wordt zeker gewaardeerd.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden zullen nooit teruggaan naar hun ex

Reageer op artikel:
Wordt dit een zeer creatieve week voor jou? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten