Ga je deze week een interessante relatie aan? Je leest het in deze weekhoroscoop

Maandag, het begin van een nieuwe week. En de dag dat wij weer jouw weekhoroscoop met je delen. Leuk of leuk?

Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #37 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #37

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Pas deze week echt op je tellen. Let op als jij je grens hebt bereikt en ga zeker niet over je grenzen heen. De gevolgen zullen je anders nog weken bezighouden. En dat terwijl jij nou net deze week zin hebt om eens lekker gek te doen.

Stier

Je kunt en mag deze week pas openheid en eerlijkheid van anderen verwachten als jij zelf ook open en eerlijk wordt. Vertel eens wat over jouw dromen en wensen en hoe je die wilt realiseren. Mensen zijn daar heus oprecht in geïnteresseerd.

Tweeling

Je moet deze week samenwerken maar er broeit iets onder de oppervlakte. Dat gaat in die sfeer natuurlijk niet lukken. Zorg ervoor dat de mensen de dingen die hen dwarszitten uitspreken. Dat is aan jou wel toevertrouwd.

Kreeft

Jij gaat deze week een interessante relatie aan, maar pas op want deze relatie lijkt geen stand te kunnen houden. Er zijn grote verschillen die waarschijnlijk niet overbrugbaar zijn. Laat je leiden door je gevoel, dan zul je later geen spijt krijgen.

Leeuw

Jij steekt je bewondering voor die ene persoon deze week niet onder stoelen of banken. Als je een relatie hebt leidt dit tot jaloezie. Wees naar iedereen duidelijk in je bedoelingen, zo voorkom je onnodig vervelende situaties.

Maagd

Toon deze week dat jij je niet zonder slag of stoot gewonnen geeft. Toon je interesse in het geheel en ontplooi nieuwe initiatieven. Dat zal de andere partij zeker het gevoel geven dat er wat aan wordt gedaan en dat er kansen zijn op verbetering.

Weegschaal

Jij gaat een drukke tijd tegemoet. Je gezin eist meer aandacht van je, maar ook je werkzaamheden eisen meer aandacht. Terwijl je juist meer tijd voor jezelf wilt hebben. Zorg dat je die tijd op niet al te lange termijn weer kunt inplannen.

Schorpioen

Jij komt in de verleiding je ergens mee te bemoeien waar je niets mee te maken hebt en waar je bovendien niets vanaf weet. Het is een heikele situatie waar je snel je vingers aan kunt branden. En dat gebeurt ook als je die neiging niet snel onderdrukt.

Boogschutter

Jij bent deze week echt een vechter. Maar je tegenstander is dat ook en er lijkt dan ook geen eind te komen aan de strijd. De enige oplossing is dat je op zoek gaat naar onafhankelijke hulp om een doorbraak te forceren. Zo kan het niet doorgaan.

Steenbok

Jij bent de laatste tijd overtuigd van jezelf en van je prestaties. En dat is op alle fronten te merken. Alles loopt op rolletjes. Zien geloven, doet geloven. Je zit in een opwaartse spiraal en dat is goed voor je zelfvertrouwen.

Waterman

Iemands uiterlijk wordt veelal niet zozeer bepaald door hun knapheid, maar door hun zelfvertrouwen en uitstraling. Deze week ontmoet jij iemand die deze theorie belichaamt. Je valt voor een “onaantrekkelijk” iemand.

Vissen

Je moet deze week samenwerken maar er broeit van alles onder de oppervlakte. Dat gaat in die sfeer natuurlijk niet lukken. Zorg ervoor dat de mensen de dingen die hen dwarszitten uitspreken. Dat is aan jou wel toevertrouwd.

Lees ook: Deze 3 sterrenbeelden zijn liever lui dan moe (en daar is helemaal niets mis mee)

Reageer op artikel:
Ga je deze week een interessante relatie aan? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten