Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 21 sep 2020

Laat je je deze week verleiden door de fantasie van je partner? Je leest het in deze weekhoroscoop

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #39 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #39

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Je uitgelaten bui van de afgelopen dagen is getemperd. Je denkt weer na over de richting die jij je leven wilt geven. Je komt daardoor natuurlijk tot nieuwe inzichten en toekomstplannen. En dat is maar goed ook, want zo kom je vooruit in het leven.

Stier

Je werk eist je helemaal op deze week. Dat is niet erg, sterker nog, het geeft jou het gevoel dat je onmisbaar bent. Met frisse energie gooi jij je dan ook op een nieuwe opgave. Men zal blij zijn met jou en je inzet en dat ook laten merken.

Tweeling

Laat je deze week niet ontmoedigen door moeilijke problemen. Je tobt er al tijden mee en je ziet het niet meer zitten. Maar je ziet toch ook dat de eerste resultaten, hoe klein ook, al zijn geboekt? Gewoon volhouden, want het gaat de goede kant op.

Kreeft

Jouw werkzaamheden nemen deze week erg veel tijd in beslag en je houdt veel te weinig tijd over voor jezelf. Dit kun je niet al te lang blijven volhouden. Zorg er dus voor dat deze periode eindig is en zoek en boek alvast een leuke vakantie.

Leeuw

Praat in je relatie niet alleen over problemen als ze er zijn. Je moet er juist over praten als ze er niet zijn. Een constructief gesprek, waar je echt wat aan hebt, kan immers alleen plaatsvinden als de emoties niet torenhoog oplaaien.

Maagd

Je hebt de afgelopen tijd veel bereikt en het einde is nog niet in zicht. Dat heb je wel helemaal aan jezelf te danken. Het zijn jouw energie en inzicht geweest die je zo ver hebben gebracht. Ga zo door en maak gebruik van komende groeimogelijkheden.

Weegschaal

Een periode vol misverstanden. Jouw communicatie met anderen is uiterst belangrijk. Wees duidelijk in wat je wilt. Anders ben jij binnenkort slechts nog bezig de dingen weer recht te zetten. Je kunt je tijd beter gebruiken om vooruit te komen.

Schorpioen

Jij bent zeer vlijtig en verricht dan ook een aanzienlijke hoeveelheid werk. Daar hoef je niet bescheiden over te doen. Laat de buitenwereld maar eens zien hoe hard jij hebt gewerkt. Pronken met eigen veren mag. Pluk de vruchten van jouw arbeid.

Boogschutter

Laat je deze week verleiden door de bloeiende fantasie van je partner. Je kunt je daar gelukkig helemaal in vinden. Wees wel eerlijk. Dat wordt voor jullie een heerlijke tijd. Vertel eerlijk wat jij wel prettig vindt, je partner waardeert dat.

Steenbok

Jij staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Maar het kan geen kwaad soms even de aandacht te vragen. Deze week doet zich zo’n situatie voor, dus zet je beste beentje voor. Twijfel niet aan jezelf, je kunt dat heel goed.

Waterman

Je kunt deze week met succes één van je gestelde doelen bereiken. Het zal echter niet zonder slag of stoot aflopen. Je moet er hard voor knokken, verwacht veel protest. Maar dat geeft uiteindelijk nog meer reden om trots te zijn op je resultaat.

Vissen

Je hebt een heftige ruzie gehad, maar deze week wil jij de eerste stap in de richting van een verzoening te nemen. Dat is echt iets om trots op te zijn. En een echte vriend gaat daar zeker positief mee om. Twijfel dus ook niet langer, doen.

Lees ook: Laat jij je deze week door je gevoelens meeslepen? Je leest het in deze weekhoroscoop

Reageer op artikel:
Laat je je deze week verleiden door de fantasie van je partner? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten