Is dit een periode voor jou om bij te tanken? Je leest het in deze weekhoroscoop

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #43 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #43

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Laat je deze week niet van je plannen afbrengen, je plannen zijn goed. Maak van bedreigingen kansen door open te staan. Bij veranderingen is een flexibele houding essentieel. Bedenk wat jij en je plannen waard zijn, dat is echt niet niks.

Stier

Deze week kom jij tot de conclusie dat je in je leven dat moet doen waar je goed in bent. Dat levert voldoening op. En succes, geld en status. Al het andere levert je slechts frustraties op. Was het een harde les? Het was zeker de moeite waard.

Tweeling

Houd je meer met je toekomst bezig. Laat niets aan het toeval over, maar plan je toekomst en geef zelf actief de richting aan. Zo krijg je veel meer voldoening in je leven, dan wanneer je een passieve en afwachtende houding aanneemt en wel ziet wat er op je pad komt.

Kreeft

Jij ontdekt deze week dat er in je leven heel wat zaken zijn die geen stand houden als ze op de proef worden gesteld. Wees niet teleurgesteld, het is gewoon tijd om op te ruimen. Dat doe je niet alleen met je huis, ook in je leven is dat nodig.

Leeuw

Je komt deze week tot de ontdekking dat je er met je mening naast zat. Gelukkig is het nog niet te laat om je mening te veranderen. Je kunt beter toegeven dat je er naast zit, dan ten kosten van alles aan je mening vast te houden.

Maagd

Jij wordt door een buitenstaander onverwacht op nieuwe aspecten in je leven gewezen. Dat verandert de inzichten die je hebt totaal. Je weet opeens weer wat het was wat je eigenlijk altijd al wilde. Doe iets met deze mooie en plotselinge ontdekking.

Weegschaal

Maak de zaken deze week niet erger dan ze in werkelijkheid zijn. Je eigen ervaringen hebben niets te maken met je partner. Geef je partner een eerlijke kans. Praat met hem/haar over jouw ervaringen, zodat duidelijk wordt waar jij moeite mee hebt.

Schorpioen

Verlang niet naar problemen als die deze week even wegvallen. Geniet eens van de rust en blijf niet piekeren. Oude problemen zijn weliswaar verdwenen maar helaas nieuwe problemen ontstaan vanzelf weer. Dit is een periode om bij te tanken.

Boogschutter

Je mag best boos worden, maar sluit je niet meteen af voor anderen. Deze week heb jij sterk die neiging, niet doen! Zeg eerlijk wat je voelt. Daarmee geef je mensen ook de kans je beter te begrijpen en meer rekening met jou te houden.

Steenbok

Je kunt wel alles alleen doen, maar jij werkt liever samen. Je hebt een klankbord nodig om ideeën tegen aan te houden. Ga daar deze week nog naar opzoek. Als je een geschikt persoon vindt, dan zullen je volgende projecten zeker een succes worden.

Waterman

Je bent deze week zeer wantrouwend tegenover iedereen. Daardoor kan men maar niet of zeer moeilijk met je in contact komen. Snij jij je daarmee uiteindelijk niet zelf in de vingers? Probeer eens voor een goede vriend de deur op een kiertje te zetten.

Vissen

Je hebt deze week geen zin om je uit te sloven. Je hebt zin om alleen die dingen te doen waar je zelf voordeel van hebt. Dat mag even, maar binnenkort moet je echt je verantwoordelijkheden weer onder ogen zien. Dan moet je weer serieus aan de slag.

Lees ook: Knipperlichtrelatie? Dan heb je waarschijnlijk één van deze sterrenbeelden

Reageer op artikel:
Is dit een periode voor jou om bij te tanken? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten