Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 26 okt 2020

Ben jij zeer initiatiefrijk deze week? Je leest het in deze weekhoroscoop

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #44 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #44

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Het is de hoogste tijd dat je leert compromissen te sluiten. Probeer niet zo koppig te zijn. Geef wat eens wat meer toe. Probeer ontspannen met zulke situaties om te gaan. Je zult zien dat de resultaten niet slechter worden, maar juist verbeter.

Stier

Met je analytische benadering ga je het deze week niet redden. Er ontstaat een probleem met iemand in je omgeving. Je zult deze keer echt iets van jezelf bloot moeten geven als je verder wilt komen met dit communicatieprobleem.

Tweeling

Je bent zeer initiatiefrijk deze week en dat wordt alom gewaardeerd. Je hebt bovendien een positieve houding en dat is een gouden combinatie. Vooral in je privé-leven zul je hiervan de komende tijd profiteren. Gun je zelf daarom nu ook wat extra’s.

Kreeft

In jouw gevoelsleven komen deze week positieve veranderingen. Hierdoor stel jij je open en de komende tijd aan je bestaande of aan een nieuwe relatie kunnen werken. Vooral voor alleenstaande, die nog of weer zoekende zijn, is er goed nieuws.

Leeuw

Jij bent ontevreden over het werk dat iemand voor jou heeft gedaan. Je hebt het gevoel dat je alles over moet doen. Ligt dat nou aan het werk of aan die (te) hoge kwaliteitseisen die jij stelt? Denk daar eerst eens rustig over na.

Maagd

Dat jij goed in balans bent, komen jou en anderen deze week goed uit. Als er paniek of onrust ontstaat, ben jij degene die het hoofd koel houdt. Men is jou daar na afloop zeer dankbaar voor. Je mag best trots zijn, want dit kan niet iedereen.

Weegschaal

Jij reageert deze week uiterst geïrriteerd als je ervaart dat anderen grootse plannen met jou hebben. Jij had hierin vroegtijdig erkent moeten worden. Dat is wel waar, maar het is zonde om daardoor nu die mooie kans te verknallen.

Schorpioen

Je hebt deze week veel gedachten door je hoofd spoken. Neem de tijd je gedachten en ideeën op een rijtje te zetten. Schrijf ze op zodat je ze niet in je hoofd hoeft te houden. Als je weer rustig kunt nadenken realiseer dan een paar van je ideeën.

Boogschutter

Deze week breekt een moeilijke tijd aan voor jouw relatie. Je wilt geen open gesprek en je bent zelfs ronduit koppig. Het ergste is dat je dat zelf niet ziet. Deze week in ieder geval niet, maar waarschijnlijk zie je binnenkort het licht weer.

Steenbok

Je bent een beetje gesloten deze week en je weet zelf niet goed waarom. Je komt erg kattig over bij de mensen om je heen. Je wilt ook nog eens de hele tijd gelijk hebben. Daar moet je beslist iets aan doen, ga opzoek naar de oorzaak van je onvrede.

Waterman

Jij reageert deze week wel erg boos op je omgeving. Dat is niet terecht, want men heeft slechts het beste met je voor. Vergeet niet dat je alleen oprechte kritiek krijgt van mensen die echt om jou geven. Kritiek geven is immers erg moeilijk.

Vissen

Jij wilt deze week geen compromissen sluiten. Je hebt het gevoel dat je te vaak overrompeld wordt door andere mensen. Je wilt nu je eigen zin doorzetten. Dat zal je goed doen, maar draaf niet door. Een compromis kan immers ook heel goed zijn.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden zullen nooit teruggaan naar hun ex

Reageer op artikel:
Ben jij zeer initiatiefrijk deze week? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten