Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 2 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Ontmoet jij deze week de man of vrouw van je dromen? Je leest het in deze weekhoroscoop

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #45 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #45

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Opgekropte spanningen kunnen vrijkomen als jij je gaat ontspannen deze week. Zorg dat dit niet net je vakantie verpest. Daar zijn vrijkomende spanningen goed in. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Zorg dus op tijd voor ontlading.

Stier

Jij komt deze week in een ruzie terecht. Als de partijen niet bepaald zachtzinnig met elkaar omgaan, is het jouw beurt. Laat zien hoe men een boodschap overbrengt. Jij weet als geen ander standpunten zo duidelijk te maken dat iedereen meeloopt.

Tweeling

Probeer deze week je krachtige persoonlijkheid wat te temperen. Je sterke kant is namelijk tegelijk je zwakke kant. Geef anderen de ruimte om zich te uiten, zodat je ook te weten komt wat zij denken over bepaalde zaken. Maai het gras niet voor de voeten van die ander weg.

Kreeft

Laat die kritiek, die jij deze week krijgt, eerst even voor wat het is. Je bent nu emotioneel zo geladen dat je de situatie slechts kunt verergeren. Gun jezelf tijd om te bedaren. Pas dan kun je terugkomen met goede argumenten.

Leeuw

Je moet je dagelijks leven met een positievere instelling tegemoet treden. Je kunt deze week wat tegenslag verwachten en dat brengt je veel te gemakkelijk uit je evenwicht. Maak je geen zorgen, het is spannend, maar het komt allemaal dik in orde.

Maagd

Als je iets groots wilt bereiken, dan zul je groot moeten denken. Ga dus serieus met jouw ideeën aan de slag. Zoiets kost veel voorbereidingstijd, dus neem die tijd ook. Je hebt absoluut de capaciteiten in huis om iets moois op te zetten, dromertje.

Weegschaal

Je bent deze week niet de gemakkelijkste in de omgang. Als mensen raar reageren op je, weet je vast dat het aan jou ligt. Waarschijnlijk ben jij aan rust toe, maar het kan ook zijn dat je juist wat meer actie nodig hebt. Doe er wat aan.

Schorpioen

Jij doet deze week gewoon dat wat je moet doen en dat doe je goed. Je bent bijzonder evenwichtig voor de buitenwereld. Maar ook voor jezelf. Je bent een echte rots in de branding. Je omgeving kan dat waarderen en zal dat laten blijken.

Boogschutter

De kans bestaat dat jij deze week de man of vrouw van je dromen ontmoet. Je bent ineens hoteldebotel verliefd. Benader je geliefde teder en voorzichtig. Om een langdurige relatie op te bouwen moet je behoedzaam te werk gaan.

Steenbok

Je zit deze week in de situatie dat iedereen gelooft in zijn/haar eigen gelijk en dat geldt ook voor jou. Plan extra tijd. Het duurt waarschijnlijk wel even voordat iedereen op één lijn zit. Voor jou een mooie kans om te leren compromissen te sluiten.

Waterman

Jij bent deze week zeer creatief. Dat uit zich op verschillende manieren. Je maakt onbewust van alles iets bijzonders. En dat zonder echt met je creativiteit bezig te zijn. Zelfs als je de tafel dekt, wordt het iets bijzonders. Je wordt gewaardeerd.

Vissen

Probeer je iemand het hof te maken? Denk niet na over hoe je dat wilt doen, volg gewoon je hart. Doe dat wat goed voelt. Zo hoef je later nooit spijt te hebben. Als een beslissing nu goed voelt, weet je zeker dat het voor nu de beste beslissing is.

Lees ook: Knipperlichtrelatie? Dan heb je waarschijnlijk één van deze sterrenbeelden

Reageer op artikel:
Ontmoet jij deze week de man of vrouw van je dromen? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten