Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 9 nov 2020

Gaat deze week alles anders dan verwacht? Je leest het in deze weekhoroscoop

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #46 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #46

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Laat de moed niet zakken. De omstandigheden zullen deze week wel iets moeilijker zijn dan ze anders zijn. Houd je hoofd koel en je overtreft jezelf. Het is tijd om grenzen te verleggen en daar heb je wat aan voor de rest van je leven.

Stier

Jij hebt deze week eindelijk eens tijd om je alleen maar met mooie dingen bezig te houden. Dat komt niet vaak voor. Dus gebruik je tijd goed. Het zal je veel innerlijke rust schenken, waardoor je na deze week de hele wereld weer aankunt.

Tweeling

Neem wat tijd voor jezelf. Dat kan iedereen op zijn tijd goed gebruiken en dat geldt ook voor jou. Werk en verplichtingen lopen helaas niet weg, dus wees verstandig en ga er even tussenuit. Je zult je daarna als herboren voelen en de dagelijkse drukte weer aan kunnen.

Kreeft

Jij krijgt deze week zoals altijd de moeilijke gevallen toegeschoven. Dat zint je niet. Zie het als een compliment. Je bent competent en dat laat men op deze manier blijken. Dat is misschien niet altijd even leuk, maar het is wel een uitdaging.

Leeuw

Je bent regelmatig geneigd je gevoelens tegenover je partner te verbergen of ze zo te draaien dat ze beter zijn voor je partner. Beslis niet wat goed is voor een ander, laat dat aan die ander zelf over. Dat vind jij immers ook fijn om te doen.

Maagd

Jij voelt je deze week wellicht een beetje eenzaam. Je bent echter zelf de enige die daar iets aan kan veranderen. Blijf dus niet in een hoekje zitten mokken, je bent echt de niet de enige eenzame ziel. Open je maar, dan blijf je niet alleen.

Weegschaal

Deze week gaat alles anders dan verwacht. Maak je daar echter geen zorgen over. Als jij je er echt voor inzet, kun je de gebeurtenissen met gemak nog naar je hand zetten. Met jouw vlotte babbel zal dat voor jou absoluut haalbare kaart zijn.

Schorpioen

Wees blij met de veranderingen die zich deze week in je leven aandienen. Ze zullen je leven verrijken. Soms maken veranderingen je in eerste opzicht niet gelukkig. Dan moet je eerst door een diep dal om een nieuwe top te bereiken.

Boogschutter

Als je ergens vast in gelooft moet je er deze week helemaal voor gaan. Investeer alles wat je hebt aan tijd en energie. Zorg dat het een ongekend succes wordt. Het talent ontbreekt niet bij je, daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Steenbok

Wees geduldig met anderen. Iedereen heeft bepaalde punten waar hij/zij nog veel kan leren en dat geldt ook voor jou. Probeer de anderen te helpen met hun leerpunten, dan word jij ook geholpen met jouw leerpunten. Zo heb je steun aan elkaar.

Waterman

Jij communiceert deze week erg krachtig. Dat merk jezelf waarschijnlijk niet, maar de mensen in je omgeving des te beter. Je wekt hierdoor snel de indruk bazig te zijn, terwijl je dat wellicht niet bent. Let op reacties die je van anderen krijgt.

Vissen

Jij hebt deze week een veel te mooie voorstelling van zaken. Je verwachtingen voor de toekomst zijn te hoog gespannen. Blijf optimistisch naar de toekomst kijken om succesvol te zijn, maar blijf om teleurstellingen te voorkomen ook realistisch.

Lees ook: Hoe staat het ervoor in jouw datingleven? Dít zegt je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Gaat deze week alles anders dan verwacht? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten