Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 16 nov 2020

Wat staat jou te wachten deze week? Je leest het in de weekhoroscoop van week 47

De week is nog maar net begonnen of we hebben al een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week (47) gaat brengen.

Weekhoroscoop week 47

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Schorpioen

Denk niet dat je de enige bent met deze problemen. Dat denkt iedereen en het verrassende is dat als je er over praat, je ontdekt dat het niet zo is. Probeer het! Het zal je kijk op de zaak veranderen en wellicht zelfs een oplossing laten zien.

2. Boogschutter

Jij probeert altijd je verplichtingen na te komen. Deze week ga je echter aan je eigen principes twijfelen. Soms is opgeven echter niet verkeerd en kun je toch stellen dat jij je uiterste best hebt gedaan.

3. Steenbok

Deze week ga jij de strijd aan met je eigen overtuigingen, al is het maar in je hoofd. Dat wordt best zwaar voor je. Het is belangrijk dat je daar ruim de tijd voor neemt. Zorg dat je handelen en principes overeen blijven stemmen met elkaar.

4. Waterman

Jij hebt deze week het gevoel dat iets jou ontgaat. Vooral in je relatie kan dat bij jou gauw tot paniek gevoelens leiden. Wees niet bang, blijf goed opletten. Je partner geeft zelf aan wat er is. En dan is er tijd genoeg om te reageren en te handelen.

5. Vissen

Gebruik je onzelfzuchtige kijk op het leven om deze week iets te beëindigen dat allang niet meer levensvatbaar is. Dat is moeilijk, je toont daarmee je innerlijke kracht, en tevens je uitzonderlijke capaciteiten. Je wordt zeker beloond.

6. Ram

Er liggen romances op jou te wachten deze week, vrijgezel of niet. Denk niet alleen aan nu. Wie is de dupe? Bedenk van tevoren waar je aan begint als je op deze romances ingaat. Voor singles is dit een zorgeloze tijd om van te genieten.

7. Stier

Als het deze week niet zo lekker loopt, zet jezelf dan niet onder druk. Dat maakt het alleen maar moeilijker. Ontspan! Als jij de dingen los kunt laten, kunnen anderen dat ook. Als de druk van de ketel is, kun je tot een oplossing komen.

8. Tweeling

Op het werk lijkt het alsof je alles beter meteen zelf kan doen. Je controleert alles wat andere mensen hebben gedaan en doet het dan liever toch zelf nog een keertje over. Leer te accepteren dat andere mensen anders werken. Het is het eindresultaat dat telt.

9. Kreeft

Jij zit in een typische piekerfase. Je denkt na over van alles en nog wat. Ook je relatie wordt grondig onder de loep genomen. Je schopt tegen alles aan. Je partner kan hier gelukkig goed mee omgaan. Hij/zij steunt jou in alles.

10. Leeuw

Je voelt deze week dat er iets spannends gaat gebeuren. Je bent opgewonden en dat enthousiasme straal je uit. Aangezien de mensen in je omgeving daar zo sterk op reageren, lijkt dit een self-fulfilling prophecy. Er gaat dus echt iets spannends gebeuren.

11. Maagd

Jij bent toch nog veel te jong om zoveel thuis te zitten. Trek er deze week eens lekker op uit met een goede vriend. Laat alles liggen en doe dat waar je nu aan toe bent. Ga lekker de natuur in of ga stappen met goede vrienden.

12. Weegschaal

Jij leeft op een grote roze wolk met je geliefde. Het lijkt te mooi om waar te zijn, zo goed voelen jullie elkaar aan. Ook jullie plannen voor de toekomst sluiten op elkaar aan. Wees zuinig op dit gevoel, alleen door openheid kan dit stand houden.

Meer over sterrenbeelden:

  • Het kiezen van een lippenstift is altijd lastig – dít zou je sterrenbeeld doen
  • Hmm: volgens je sterrenbeeld is dít je zwaktepunt in een relatie
  • 6 redenen waarom meisjes met het sterrenbeeld Schorpioen de liefste hondenbaasjes zijn
  • Reageer op artikel:
    Wat staat jou te wachten deze week? Je leest het in de weekhoroscoop van week 47
    Sluiten