Life

Life
Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 26 apr 2021

Maak je borst maar nat! Dit is jouw weekhoroscoop van week 17

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 17 voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 17

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week

1. Ram

Treed je dagelijks leven met een positievere instelling tegemoet. Je kunt deze week wat tegenslag verwachten. Dat brengt je veel te gemakkelijk uit je evenwicht. Maak je geen zorgen, het is spannend, maar het komt allemaal dik in orde.

2. Stier

Jij hebt deze week het gevoel dat je privé-leven niet meer stuk kan. Je bent dolgelukkig over bepaalde gebeurtenissen. Ondanks de hoge eisen die jij doorgaans stelt aan alles en iedereen, verloopt alles zoals jij het je voorstelt.

3. Tweelingen

Jij ziet deze week dat de situatie zich in jouw voordeel ontwikkelt en dat geeft je een positievere kijk op de wereld. Je zelfvertrouwen neemt daardoor toe en je durft je kwetsbaarder op te stellen in je relatie. En waar dat allemaal toe kan leiden…

4. Kreeft

Jij verrast met je acties deze week vriend en vijand. Je komt met zeer vernieuwende en verrassende ideeën. Al zal niet iedereen het meteen begrijpen en accepteren, het levert je wel meteen respect en de bijbehorende financiën op.

5. Leeuw

Neem deze week de tijd om je gevoelens te ordenen zodat je weer weet wat je wilt. Vooral in je liefdesleven is dat nodig, al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo. Alles loopt zo lekker. Maar juist dit is de beste periode om je relatie te verdiepen.

6. Maagd

Zakelijk kun jij deze week opeens veel vooruitgang boeken. Zaken die maar niet van de grond wilden komen, vlotten goed. Richt je energie op nieuwe zaken. Wellicht is dit ook een goede tijd om van je hobby je beroep te maken.

7. Weegschaal

Met jouw charmes kun jij deze week vele deuren openen. Gebruik ze niet om er je eigen voordeel mee te doen. Juist als je je charmes gebruikt om anderen van dienst te zijn, zal dat later alsnog in je voordeel werken.

8. Schorpioen

Helder denken is voor jou nooit een probleem, maar deze week ben je echt mentaal ingesteld. Maak daar dus gebruik van. Geniet van die briljante oplossingen die je bedenkt. Je krijgt succes. Volgende week krijgt je gevoelsleven weer extra aandacht.

9. Boogschutter

Durf deze week eens te fantaseren. Bedenk hoe de toekomst er uit kan zien en hoe jij wilt dat jouw toekomst er uitziet. Bedenk dan hoe je dat kunt bereiken en ga meteen aan de slag. Houd dat toekomstbeeld vast als het even moeilijk wordt.

10. Steenbok

Jouw onzekerheid zorgt ervoor dat jij je partner onder vuur neemt. Je wilt alles over zijn/haar doen en laten weten. Gelukkig gaat je partner er goed mee om. Hij/zij ziet de oorzaak duidelijker dan jij. Vertel liever waarom jij je onzeker voelt.

11. Waterman

Je ontmoet deze week iemand die heel belangrijk kan worden voor jou. Zorg dus dat de ontmoeting vlekkeloos verloopt. Maak het niet kapot voordat er ook maar iets is ontstaan. Wees eerlijk en rechtdoor zee, laat geen dingen liggen voor later.

12. Vissen

Er ontstaan deze week allerlei problemen om je heen die je echt niet verwacht had. Laat je daardoor niet afschrikken. Met die diplomatieke gevoeligheid die jij deze week hebt, kun je problemen net zo snel laten verdwijnen, als ze zijn opgedoken.

Reageer op artikel:
Maak je borst maar nat! Dit is jouw weekhoroscoop van week 17
Sluiten