Bereid je voor: dit is jouw weekhoroscoop van week 18

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 18 voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 18

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week

1. Ram

Je voelt deze week dat er iets spannends gaat gebeuren. Je bent opgewonden en dat enthousiasme straal je uit. Mensen in je omgeving reageren daar sterk op, het lijkt een self-fulfilling prophecy. Er gaat dus echt iets spannends gebeuren.

2. Stier

Je gaat binnenkort een reisje maken, met de bedoeling lekker te ontspannen. Pas echter op met wie je dat wilt gaan doen. Je reisgezelschap kan problemen met zich meebrengen en dan komt er niets van die ontspanning. Maak goede afspraken.

3. Tweelingen

Bepaalde zaken zijn er een beetje bij ingeschoten de laatste tijd. Als jij ze deze week nieuw leven in wilt blazen, zul je alle zeilen moeten bijzetten om de ontwikkelingen bij te houden. Je initiatieven lopen uit op een groot succes.

4. Kreeft

Voor jouw geluk is het deze week van belang dat jij je charmes verder ontwikkelt. Leer op een nette manier “nee” zeggen. Houd altijd het belang van de ander ook voor ogen. Dan maak je al een hele stap. Diplomatie is voor jou van levensbelang.

5. Leeuw

In je enthousiasme vergeet je deze week snel dat je ook te veel hooi op je vork kunt nemen. En daar wordt niemand wijzer van. Als jij straks instort ben je nog verder van huis. Neem daarom vroegtijdig gas terug en probeer andere oplossingen te vinden.

6. Maagd

Jij krijgt deze week het gevoel dat iemand die jij graag mag, meer wil dan jij. Dat geeft je een benauwd gevoel. Wees eerlijk tegen die ander en kom niet met smoesjes aan. Dat is wel moeilijker, maar het is de enige correcte manier.

7. Weegschaal

Jij laat je deze week op het verkeerde been zetten door een plotselinge gebeurtenis. Dit voorval pakt niet negatief uit. Dat merk je gauw genoeg. Kijk onbevangen tegen de situatie aan, zodat je optimaal voordeel hebt van de veranderingen.

8. Schorpioen

Deze week kom je tot de ontdekking dat je echte spanning en sensatie in je leven mist. Je wilt je weer verliefd voelen. Je wilt je mooi en geliefd voelen. Nog even geduld, want wie zoekt zal vinden. Deze week ga jij deze dromen waarmaken.

9. Boogschutter

Je overdrijft deze week een beetje in een belangrijke kwestie. Je kunt altijd zo goed relativeren, dus wat is er mis? Als je relativeert, zul je ook merken dat het allemaal best meevalt en binnenkort kijk je er vast weer heel anders tegenaan.

10. Steenbok

Jij bent bijzonder hartstochtelijk deze week. Geniet daar maar met volle teugen van. Versnipper je energie niet. Zet je energie gericht in op die ene persoon die jij zo hard nodig hebt. Dat kan en zal een hele mooie tijd worden voor jullie.

11. Waterman

Je bent deze week aan het uitbreken. Je hebt sterk het gevoel dat je vastzit en dat ben je zat. Jouw gevoelens zijn intens. En zo uit je ze ook. Maar wees gerust, want de goede dingen in het leven blijven. Breek dus maar uit en begin met een schone lei.

12. Vissen

Jij krijgt deze week te maken met een nieuwe liefde. Het zet je leven op de kop en je weet niet meer wat je moet doen. Je kunt aan niets anders meer denken dan jouw geliefde en eigenlijk schaam jij je daarvoor. Waarom? Er is niks mooiers dan liefde.

Reageer op artikel:
Bereid je voor: dit is jouw weekhoroscoop van week 18
Sluiten