Life

Life
Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 23 mrt 2021

Benieuwd hoe deze week zal gaan? Je leest het in de weekhoroscoop van week 12

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je op het programma staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 12 voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 12

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Ram

Jij steekt je bewondering voor die ene persoon niet onder stoelen of banken. Als je een relatie hebt leidt dit tot jaloezie. Wees naar iedereen duidelijk in je bedoelingen, zo voorkom je onnodig vervelende situaties.

2. Stier

Toon deze week dat jij je niet zonder slag of stoot gewonnen geeft. Toon je interesse en ontplooi nieuwe initiatieven. Dat zal de andere partij zeker het gevoel geven dat er wat aan wordt gedaan en dat er kansen zijn op verbetering.

3. Tweelingen

Jij gaat de komende tijd een drukke periode tegemoet. Je zult vooral veel verschillende dingen te doen krijgen die je tijd en energie kunnen versnipperen. Probeer daarom je werkzaamheden goed te plannen en blijf geconcentreerd op je gestelde doel.

4. Kreeft

Laat de moed niet zakken. De omstandigheden zullen deze week wel iets moeilijker zijn dan ze anders zijn, maar als jij het hoofd koel houdt, zul je jezelf overtreffen. Het is tijd om grenzen te verleggen en daar heb je wat aan voor de rest van je leven.

5. Leeuw

Neem deze week rustig eens het initiatief. Jouw zelfvertrouwen is wellicht niet zo groot, maar dat komt vanzelf. Jij baseert je handelen immers op goed onderbouwde kennis. Daardoor kun je en zul je de plank echt niet misslaan.

6. Maagd

Je bent deze week de uitputting nabij, maar de vermoeidheid is gelukkig van puur fysieke aard. Slaap een nachtje goed! Dat moet je wel doen, anders ontstaan er toch problemen van emotionele aard en die zijn niet zo eenvoudig op te lossen.

Zo maak je een Maagd (ja, die van het sterrenbeeld) gelukkig tussen de lakens

7. Weegschaal

Je komt deze week wellicht in contact met een heel andere manier van leven. Bepaalde aspecten van het leven veranderen. Het kan je inzichten drastisch wijzigen. Denk er eens over na of je (een deel van) je leven daar niet op aan wilt passen.

8. Schorpioen

Vecht deze week om je plannen waar te maken. Ga daarbij wel voorzichtig om met je relatie om geen brokken te maken. Geloof in jezelf, je plannen zijn de moeite waard. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar het is zeker wel te doen.

6 redenen waarom meisjes met het sterrenbeeld Schorpioen de liefste hondenbaasjes zijn

9. Boogschutter

Men probeert jou deze week van je plannen af te brengen. Laat zien dat je overtuigd bent van jezelf en van je plannen. Ga geen millimeter aan de kant, maar blijf op dezelfde weg doorgaan. Je bent toch wel overtuigd van je eigen ideeën?

10. Steenbok

Soms moet men investeren om vooruit te komen in het leven. Voor jou is de komende tijd een goede periode om te investeren. Geld, tijd of energie, wat je nu zaait, kun je straks oogsten. Durf eens wat nieuws te doen, je zult je doel bereiken.

11. Waterman

Verleg deze week je grenzen. Breng die moed op. Je zult verbaasd zijn wat jij allemaal kan en wat er allemaal mogelijk is. Als je tenminste echt je grenzen verlegt. Je zelfvertrouwen groeit met elke stap, zeker als je ziet hoe goed het gaat.

12. Vissen

Zorg dat er deze week geen misverstand ontstaat door onduidelijkheid. Wees helder als het om je toekomstplannen gaat. Dat geeft anderen de mogelijkheid zich aan te passen. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk alles dan opeens gaat.

Reageer op artikel:
Benieuwd hoe deze week zal gaan? Je leest het in de weekhoroscoop van week 12
Sluiten