Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 29 mrt 2021
Leestijd: 4 minuten

Wat brengt deze week jou? Check jouw weekhoroscoop van week 13

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 13 voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 13

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Ram

Jij bent absoluut aan het winnen de komende dagen en dat geluk zal nog wel even aanhouden. Je voelt je in topvorm. De gevolgen daarvan zijn op alle fronten merkbaar. Een carrièresprong of een sprong vooruit in de relatie, alles kan.

2. Stier

Jij sluit jezelf deze week op in een isolement. Houd je problemen niet voor je. Praten zal nieuwe inzichten opleveren. Nieuwe inzichten geven je een positievere kijk op het leven. Als je alleen blijft met je problemen, blijf je in cirkeltjes denken.

3. Tweelingen

Jij voelt je deze week diep gekwetst door je partner of een zeer goede vriend. Daar hoef je niet overheen te stappen, ook niet omwille van de lieve vrede. Praat het uit en misschien valt het dan allemaal wel mee. Blijf niet met dat nare gevoel zitten

4. Kreeft

Je bent erg agressief en impulsief in je gedrag deze week. Je zegt en doet meteen wat er in je hoofd opkomt. Nadenken is er niet bij. Pas op dat je geen dingen zegt of doet waarvan je van tevoren had kunnen weten dat je er spijt van zou krijgen.

5. Leeuw

Jij voelt je deze week onzeker. Om deze onzekerheid te verbloemen probeer je juist extra zeker over te komen. Maar hoe doe je dat op een goede manier? Jouw huidige gedrag kan leiden tot botheid. Wees open over je twijfels, dat werkt het best.

5 redenen waarom vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw ook nog eens een beest zijn in bed

6. Maagd

Je hebt een goed gevoel als het om geldzaken gaat. Altijd, maar deze week nog meer dan anders. Word niet overmoedig. Blijf voorzichtig, anders kan het binnenkort wel eens afgelopen zijn. Juist die voorzichtigheid is altijd al jouw successtrategie.

7. Weegschaal

Als jij deze week beslist die taak op je te nemen, bedenk dan wat daarvoor moet wijken. Dit kan je leven veranderen. Als jij je dat van tevoren realiseert, kun je deze beslissing nemen zonder daar later spijt van te krijgen.

8. Schorpioen

Jij bent de laatste tijd zeer aantrekkelijk maar dat heb je zelf vast al gemerkt. Pas op als je al in een relatie zit. Denk dan goed na over de consequenties van je handelen. Singles kunnen zich lekker laten gaan. Zorg voor een verzorgd uiterlijk.

9. Boogschutter

Deze week heb jij geen problemen om duidelijk te maken wat je van plan bent. Op het werk maak je daar goed gebruik van. Ook bij je vrienden doe je dat goed, zolang het maar niet over je gevoelens gaat. Dan weet je opeens niet meer wat je moet zeggen.

Waarom boogschutters het meest gedreven zijn van alle sterrenbeelden

10. Steenbok

Je temperament de vrije loop laten zal je deze week niet verder helpen. Het is verstandiger je gevoel wat milder te uiten. Op die manier kun je echt veel meer bereiken. Jaag vooral je vrienden niet tegen je in het harnas, daar krijg je spijt van.

11. Waterman

Soms moet men eerst iets leren, voordat een doel kan worden bereikt. Deze week kun jij echter dat leren wat je nodig hebt. Nodig om te groeien op persoonlijk gebied. Sta open, je leven zal erdoor verrijkt worden en je zult je gelukkiger gaan voelen.

12. Vissen

Er komen deze week goede kansen aan op financieel gebied. Blijf wel voorzichtig en gok zeker niet op één paard. Beleg je geld echter alleen als je er een goed gevoel bij hebt. Heb jij een neusje voor geldzaken? Gebruik dat neusje dan.