Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 20 jan 2016

Weer daten nadat je lover is vreemdgegaan: deze 4 dingen zul je aan jezelf merken

Je ex heeft je bedrogen. Toen je er achter kwam stortte je hele wereld in. De man die alles voor je was, heeft je vertrouwen beschaamd. En het doet pijn, zo gruwelijk veel pijn. Na een tijdje ga je weer daten. Met frisse tegenzin, dat wel. En je merkt dat je anders in het leven staat, dat je anders date. Deze vier dingen zul je gegarandeerd ervaren.

1. Je bent onzeker

Over jezelf. De vraag:’ben ik wel leuk genoeg?’ spookt meer dan eens door je hoofd. Je wéét wel dat dat nergens op slaat. Je ex is een sukkel dat hij jullie relatie heeft verpest door vreemd te gaan en het heeft niets te maken met hoe leuk jij bent. Maar je twijfelt toch. Je wilt weten waarom hij het heeft gedaan. Lag het aan je persoonlijkheid? Ben je niet goed genoeg in bed? Stop. Het lag aan hem, niet aan jou.

2. Je valt ineens op een heel ander type man

Waar je voorheen viel op het type aan-zelfvertrouwen-geen-gebrek, kom je nu ineens thuis met een nice guy die werkelijk alles voor je doet. Niets mis mee natuurlijk, maar vraag je wel af of je écht wat voor hem voelt. Of kies je gewoon voor veilig?

3. Je hebt moeite met vertrouwen

Je vertrouwde je ex en hij heeft je bedrogen. Je voelt je alsof je hele wereld is ingestort. Al weet je wel dat het niet waar is, je hebt het idee dat de hele wereld bestaat uit mensen die oneerlijk zijn en overspel plegen. Je bent jaloers als je nieuwe lover met een andere vrouw praat. Ga je ooit nog een man vertrouwen? Ja, het kost tijd, maar je zult weer verliefd worden en niets anders willen dan bij hem zijn. En je zult weer op hem steunen. Het komt goed.

4. Je merkt hoe sterk je bent

Je voelt je eerst verschrikkelijk. Je bent bedonderd. Maar na een tijdje zul je merken dat je er overheen bent. Je zult merken dat je het aankunt en je zult beseffen hoe sterk je eigenlijk bent. You can handle it.

LEES OOK: Dit is hoe je over een man heen komt die diep in je hart zit maar puur vergif is

Reageer op artikel:
Weer daten nadat je lover is vreemdgegaan: deze 4 dingen zul je aan jezelf merken
Sluiten