Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 27 december 2017

Deze wegkijk series zijn perfect om even bij te komen na Kerstmis

Even helemaal niets na de gezellige kerstdagen. Je terugtrekken in je warme bedje met een deken, een kop thee en héél veel Netflix series. We snappen dat je daar nu behoefte aan hebt en daarom zochten wij de perfecte wegkijk series om even helemaal bij te komen na Kerstmis.

1. Love

Een van de kenmerken van wegkijk series: luchtige drama, precies waar we aan toe zijn na Kerstmis. Love gaat over Micky en Gus. Micky is een cool meisje met een drankprobleem en een seksverslaving en werkt bij een radiostation. Ze valt op de bad guys.

Gus daarentegen is een nerdy leraar die graag schrijver wil worden. Hij is gedumpt omdat zijn vriendin betrapt heeft met een ander. De twee komen elkaar tegen en lijken dan op te knappen. Op Netflix staan 2 seizoenen van Love. Een derde is in de maak.

2. Black Mirror

Ook als je geen sci-fi fan bent, is deze serie een aanrader. Je kunt elke aflevering kijken wanneer je wilt, want er zit geen chronologische volgorde in. Het gaat over de toekomst en bepaalde nieuwe uitvindingen die zijn gedaan. Social media, chatten, bellen en andere dingen komen aan bod.

Sociale problemen worden besproken en je wordt echt aan het denken gezet. Eens iets anders als je geen drama wil. Ook een lekkere als je denkt aan wegkijk series.

3. The Crown

Zeker een populaire serie op dit moment en van velen al favoriet. Als je nog niet begonnen bent, is deze serie echt een aanrader.

Het gaat over het leven van Koningin Elizabeth II, vlak voordat ze gekroond wordt. Ze ondervindt allerlei struggles en het is daarbij net of je een kijkje in haar privéleven krijgt. Het is gebaseerd op feiten én geruchten uit het koninklijk huis en dat maakt de serie nog heerlijker om naar te kijken.

4. Brooklyn 99

Dit is een echte wegkijker waarbij je veel zult gaan lachen. Je volgt het dagelijkse leven van Captain Ray Holt en zijn hysterische team van detectives. Dit team lost misdaden op in Brooklyn, New York.

Elk personage is over the top, iedereen is leuk en ze zijn nog veel leuker met elkaar. Denk aan ongemakkelijke opmerkingen en vreemde situaties. Heel fijn als je in de mood bent voor flauwe grappen en lekker wegkijken.

Zo kun je vast wel weer even vooruit, toch?! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de echte klassiekers zoals House of Cards, Homeland, Breaking Bad, Gossip Girl of The Walking Dead.

Ha: Kijk jij veel series? Dan ben je waarschijnlijk slimmer én socialer dan anderen

Reageer op artikel:
Deze wegkijk series zijn perfect om even bij te komen na Kerstmis
Sluiten