Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 8 november 2019

Eindelijk! Vanaf nu word je nooit meer ongevraagd toegevoegd aan een WhatsApp-groep

Na al die drukke groepsgesprekken met mensen waar je niet per se contact hoeft te hebben, komt WhatsApp ein-de-lijk met dé oplossing waar we al jaren op aan het wachten zijn. Je kan ze vanaf nu namelijk weigeren en dat is alles wat we nodig hebben.

De enige WhatsApp groep die je eigenlijk in je leven nodig hebt, is die samen met je beste vriendinnen. Hierin spreken jullie niet alleen af, maar worden ook de lelijkste selfies en vele screenshots hierin verstuurd. Meer groepen heb je niet nodig toch?

Vanaf nu nooit meer ongevraagd in een WhatsApp-groep

Om iets af te spreken is een WhatsApp-groep natuurlijk super handig, maar hoe vaak word jij er aan eentje toegevoegd zonder dat je het wil? Juist, té vaak. Gelukkig heeft WhatsApp nu de oplossing.

Hoe werkt het?

Onze gebeden zijn eindelijk gehoord: WhatsApp-groepen kunnen vanaf nu eindelijk geweigerd worden. Dit is hoe de nieuwe functie van WhatsApp werkt:
1. Ga naar instellingen op WhatsApp.
2. Ga vervolgens naar “Account”, “Privacy” en als laatst naar “Groepen”.
3. Hier heb je de keuze uit drie opties: “Iedereen”, “Mijn contacten” en “Mijn contacten behalve”.

Wanneer je voor “Iedereen” gaat, kan iedereen je nog steeds toevoegen. Ga je voor “Mijn contacten? Dan weiger je alle groepsgesprekken van nummers die niet in je contactenlijst staat. Bij “Mijn contacten behalve” Kan je mensen weigeren die al in je contactenlijst staan. Zeg maar dag tegen ongevraagde WhatsApp-groepen en hallo tegen die heerlijke rust.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Eindelijk! Vanaf nu word je nooit meer ongevraagd toegevoegd aan een WhatsApp-groep
Sluiten