6 tips om er wakker uit te zien als je weinig of niet hebt geslapen

Strakke deadline die je morgen moet halen? Dat gaat vaak gepaard met een nacht doorhalen en dat is nou niet bepaald bevorderlijk voor je look. Als je weinig hebt geslapen voel je je waarschijnlijk redelijk crappy, maar dankzij deze tips ziet niemand dat je moe bent.

Als je na een nacht doorhalen toch weer fris en fruitig op je werk wil verschijnen, kun je deze tips wel gebruiken.

1. Pak altijd een douche

Wakker worden doe je onder de douche. Al helemaal als je amper hebt kunnen slapen. Laat het water lekker over je hoofd stromen zodat je je weer wat levendiger voelt. Wissel je douche af met koude en warme stralen, dan krijgt je huidje snel een oppepper.

2. Pad op je wallen

Leg voor je gaat slapen een oogmasker in de diepvries. Leg dit ijskoude oogmasker ‘s ochtends 15 minuten op je ogen en je wallen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Modellen gebruiken dit trucje trouwens ook.

3. Doe lippenstift op

Een vleugje lippenstift doet wonderen. Omdat een felle kleur alle aandacht naar je lippen trekt, valt het niet op dat je er moe uitziet. Je collega’s zullen sowieso denken dat je vanmorgen uitgebreid de tijd hebt genomen om je make-up op te doen.

4. Plens water in je gezicht

Kak je af en toe in tijdens je werkdag? Loop dan even naar het toilet en gooi een plens water in je gezicht. Zie het als een soort mini-douche. Wedden dat je meteen weer wakker bent?!

5. Blush en bronzer

Als je weinig slaapt zie je er vaak bleekjes uit. Smeer je gezicht lekker in met bronzer en blush. Neem ruim vriendin, neem ruim.

6. Een mooie outfit

Eerlijk waar, een mooie outfit is het halve werk. Als je je gaat verstoppen in een sombere outfit krijg je twintig keer per dag de vraag of je ziek bent naar je hoofd geslingerd.

Moeite met opstaan? Dan ben je super intelligent blijkt uit onderzoek

Reageer op artikel:
6 tips om er wakker uit te zien als je weinig of niet hebt geslapen
Sluiten