Renée
Renée | LinkedIn Life 20 mrt 2020

De 9 huishoudelijke items die je in huis hoort te hebben als jij jezelf als volwassen meid ziet

Je bent jong en je wil wat, maar nu je inmiddels een twenty-something vrouw bent moet je er toch aan geloven. Was het eerst je hobby om vooral je huis leuk aan te kleden, is het nu je taak om toch te investeren in een paar volwassen items voor in huis. Probeer niet meteen te zuchten bij de gedachte, want de volgende huishoudelijke apparaten en eh… toebehoren (?) heb je echt nodig als je jezelf officieel volwassen noemt.

Wordt er iemand blij als je het hebt over een superkrachtige stofzuiger? Nee, niet echt. Niet als je nog steeds liever een nieuwe outfit dan een fatsoenlijke Tupperware set voor jezelf koopt. Toch ga je de volgende dingen nodig hebben.

Deze huishoudelijke apparaten en benodigheden heb je nodig als volwassen persoon

Het is misschien niet je hobby om een paar honderd euro te spenderen aan een wasmachine. Maar hé, de volgende huishoudelijke apparaten en spullen gaan je leven écht een stuk makkelijker maken:

1. Stofzuiger

Ben je ook begonnen met een stofzuiger van twee tientjes? Dan wordt het hoog tijd om eens een goed apparaat aan te schaffen. Eentje die wél al je haren opzuigt, bijvoorbeeld. Hier ga je zoveel plezier van hebben.

2. Bewaarbakjes en -potten

Het liefst ga je iedere dag uiteten of laat je wat bezorgen. Maar eerlijk is eerlijk, dat is niet heel realistisch. En daarom heb je bewaarbakjes en potten nodig om je eten te bewaren. Restjes neem je mee als lunch en grote porties knal je nog even de vriezer in.

3. Wijnglazen

Een goede wijn drink je het liefst uit een mooi glas. Nu je een volwassen meid bent is het geen verkeerd idee om eens te investeren in glazen waarmee je de komende jaren vooruit kunt.

4. Überhaupt mooie glazen

De goedkope, doffe drinkglazen uit je studententijd kunnen gerecycled worden. Als zelfrespecterende vrouw heb jij natuurlijk een set met mooie glazen in de kast staan.

5. Herbruikbare waterfles

Iedere dag een plastic fles gebruiken voor je water en frisdrank is niet meer van deze tijd. Het is een ‘volwassen’ aankoop, maar een herbruikbare waterfles is een aanwinst voor je (duurzame) leven.

6. Pannenset

Nu je meer dan ooit tijd doorbrengt in de keuken om te koken, heb je wel een degelijke set pannen nodig. De pannen zonder anti-aanbaklaag kunnen nu écht de deur uit.

7. Wasmachine

Na ontelbaar veel wasjes te hebben gedraaid, begeeft je oude wasmachine het. Je weet meteen hoe laat het is: het wordt tijd voor een fatsoenlijke wasmachine. Maar hóezo kosten die dingen zoveel geld? Vriendin, we weten het. Maar dit is één van die huishoudelijke apparaten waarin je wil investeren.

8. Onderzetters

Wie heeft er zin in kringen op je mooie salontafel? Niemand. Van tevoren had je vast niet gedacht dat onderzetters echt een goede waren om in huis te halen, maar nu je op jezelf woont besef je hoe belangrijk deze dingen zijn.

9. Messenset

Ooit geprobeerd om een harde groente zoals zoete aardappel te snijden met een aardappelschilmesje? Dan weet je dat het een flinke klus is waarbij je jezelf ongetwijfeld bezeert. Een goede messenset is daarom zeker een goed cadeau voor op het wensenlijstje.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
De 9 huishoudelijke items die je in huis hoort te hebben als jij jezelf als volwassen meid ziet
Sluiten