Welke kant je je hoofd draait tijdens de zoen zegt álles over de romantiek in je relatie

Denk na over álle momenten waarbij jij en je lover innig hebben gekust. Naar welke kant ging je hoofd? Studie wijst namelijk uit dat de kant waar je hoofd naar toe gaat een goede maatstaf is voor de romantiek in jullie relatie.

Zoenen met degene waarvan je houdt is een van de meest intieme momenten. Een kus is uiteraard gebaseerd op intuïtie, maar voordat je je lief kust moet er wel een keuze gemaakt worden.

Studie wijst uit dat de kant waar je hoofd naar toe gaat wanneer je kust natuurlijk is. Je kunt het zien als de keuze die je maakt wanneer je leert schrijven. Toch liet de studie ook iets anders zien.

Tachtig procent van de koppels draaiden naar de rechterkant. Dit is anders dan wanneer je een familielid drie kussen geeft. De studie wijst bij deze kus uit dat het merendeel naar de linkerkant draait. De kus met je liefde is vaak aan de andere kant dan met je familie en dat is best grappig, toch!?

Zoenen met je geliefde

Kortom, rechts staat voor liefde en links voor vrienden en familie. Welke kant kus jij? Mocht je met je lover toch de andere kant opgaan, hoef je je geen zorgen te maken hoor. Neem deze studie daarom niet ál te serieus. Misschien vind jouw brein het fijner om naar de linkerkant te gaan.

LEES OOK: Kusje hier kusje daar, dit zijn de 11 bizarre feiten over kussen

Tandfon

Reageer op artikel:
Welke kant je je hoofd draait tijdens de zoen zegt álles over de romantiek in je relatie
Sluiten