Welke Kardashian haarstijl past het beste bij jou?

We kunnen ons allemaal wel vinden in toch minstens één van de Kardashians. En als hun sprankelende persoonlijkheden je niet aanstaan kun je ze altijd nog gebruiken om looks van af te tappen, want dat is iets wat de dames zeker hebben. Welke coupe van de zusters past het beste bij jou? Ze allemaal willen proberen is overigens ook geen schande:

Kim Kardashian: Strakke zijscheiding
Kim’s perfect gelikte lokken zijn gelukkig niet onmogelijk om na te maken tijdens de feestdagen. Het belangrijkste is een diepe zijscheiding en de juiste producten.
STAP 1: Breng allereerst een handvol volume mouse aan op vochtig haar bij de aanzet van het haar.
STAP 2: Gebruik een kapperskammetje om een perfecte strakke zijscheiding te maken aan de zijkant van het hoofd. Kam vervolgens allebei de kanten met haar strak naar achteren.
STAP 3: Droog je haren met een föhn op een medium warme stand. Zo zetten je stijlingsproducten namelijk het best.
STAP 4: Verdeel vervolgens een dotje wax (ter grootte van een muntje) over het haar om zo alle haartjes perfect op zijn plaats te houden.

Kourtney Kardashian: Halve Updo
Het fijne aan de halve updo is dat het haar wel grotendeels uit het gezicht is verdwenen, maar toch nog speels en flirty oogt. Hoe maken we het na?
STAP 1: Je kunt het beste zorgen dat je je haren de dag ervoor hebt gewassen. Dit maakt het haar het meest handelbaar. Toch je haren gewassen? Gebruik dan een texturizingspray om het haar iets stroever te maken.
STAP 2: Verdeel je haar in twee delen, een boven- en ondergedeelte. Tease nu de onderkant van het bovenste haargedeelte om meer volume te creëren.
STAP 3. Ga nu met een borstel (het liefste een met natuurlijke haren) zachtjes over de bovenkant van het haar om een soort polijstend effect te creëren en zet vervolgens het iets gebolde haar vast met speltjes.
STAP 4: Pak nu twee strengen haar van de zijkant van het hoofd en breng de strengen haar naar achteren. Zet het haar vast met schuifspeldjes.
STAP 5: Style nu de onderkant van het haar. Je kunt er voor kiezen er een zachte krul in te zetten of het nonchalant te laten vallen zoals Kourtney hier doet. Vastzetten met haarspray en voilà!
De smooth variant kun je hier in een tutorial zien. Je kunt deze stappen volgen en dan zelf je haar messy maken.

Khloé Kardashian: De bombshell lokken
De sexy bombshell lokken van Khloé willen we allemaal wel eens proberen. En zo doe je dat:
STAP 1: Breng op vochtig schoon haar een paar druppels haarolie aan en gebruik een diffuser om je haar mee te drogen.
STAP 2: Krul het haar met een 1.25 inch krultang en zet de krullen vervolgens opgerold voorzichtig vast op het hoofd. Al het haar gehad en vastgezet? Spray af met haarlak en laat de krullen afkoelen.
STAP 3: Haal de krullen los, kam ze zachtjes door en maak vervolgens een zijscheiding. Zet de kant waar de scheiding het dichtste bij je oor staat vast met speltjes (of een grote klem) en lak vervolgens af met haarspray.
Tutorial zien? Deze kun je hier bekijken.

Kendall Jenner: Strak en stijl
Kendall heeft een prachtig gezicht en daarom vinden wij deze look haar zo goed staan. Ook gek van deze look?
STAP 1: Föhn het haar droog met een zachte borstel om zo alles zo glad mogelijk te krijgen van de top tot de aan de punten.
STAP 2: Pak nu je stijltang erbij en stijl alles super strak totdat er geen enkele bump meer in je haar te vinden is.
STAP 3: Pak een klein beetje haarpasta en verdeel het gelijk over je handen. Ga vervolgens voorzichtig door het haar voor extra glans en om pluis te elimineren.
STAP 4: Gebruik een dun kammetje om een strakke middenscheiding te maken en om je haar mee naar achteren te kammen. Maak het af met een lichte haarspray.

Kylie Jenner: Rommelige vlechtknot
Perfect en toch niet helemaal af, deze look van Kylie. Wij vinden hem perfect voor een speelse look.
STAP 1: Maak een scheiding in het haar. Dit kan zowel in een zij- als middenscheiding.
STAP 2: Laat twee kleine lokken naast je gezicht hangen en plaats de rest van het haar in een paardenstaart.
STAP 3: Maak vervolgens een losse vlecht van de paardenstaart, draai het om het elastiek en zet de knot vast met U-vormige speldjes.
STAP 4: Wrijf een stylingscrème in je handen warm en stijl de bovenkant van het haar glad. Aftoppen met haarspray en je bent ready to go.

Welke look is jouw favoriet?

Reageer op artikel:
Welke Kardashian haarstijl past het beste bij jou?
Sluiten