Renée
Renée Love & Seks 11 jan 2019

Op welke leeftijd jij gaat trouwen op basis van je geboortemaand

Je hebt je horoscoop voor 2019 waarschijnlijk al gelezen en daar heb je al veel informatie gekregen over je liefdesleven het komende jaar. Maar misschien droom je stiekem nog wel het meest van trouwen met je prins op het witte paard. Op welke leeftijd is het zover? Beautify vertelt het je.

Op basis van je geboortemaand kun je bij dezen een inschatting maken op welke leeftijd jij gaat trouwen. Nu er alleen nog voor zorgen dat je prins op één knie gaat.

Op welke leeftijd jij gaat trouwen

Misschien is het al hoog tijd om te fantaseren over die prachtige trouwjurk waarin jij de show steelt op je grote dag. Zoek snel de maand op waarin je bent geboren om erachter te komen op welke leeftijd jij gaat trouwen.

Januari

Jij gaat trouwen op je 29ste. Nog heel even geduld, je wordt echt ten huwelijk gevraagd als de tijd rijp is.

Februari

Als je 27 jaar bent is het zover. Spannend, want de tijd gaat sneller dan je denkt. Vergeet daarom niet om van je grote dag te genieten.

Maart

Volgend jaar stap jij in het huwelijksbootje. Verwacht dit jaar dus een huwelijksaanzoek waar je echt geen nee tegen wil zeggen.

April

Je zegt ja op je 33ste. Het word zo’n sprookjesachtige dag dat je hier nog lang over napraat.

Mei

Je gaat niet trouwen, maar vindt wel jouw prins. Hij heeft alleen geen behoefte om te trouwen en daarom gaan jullie van dat geld een grote reis maken.

Juni

Op je 40ste trouw je voor de tweede keer. Je eerste huwelijk gaat niet zoals gepland. Toch kom je je tweede grote liefde tegen. Op hem ben je zo gek dat je voor de tweede keer trouwt.

Juli

Je stapt op je 24ste in het huwelijksbootje. Zodra jij de ware tegen het lijf loopt laten jullie er geen gras over groeien. Jullie willen geen moment meer zonder elkaar doorbrengen.

Augustus

Verder dan een verloving komt het niet. Het is even pijnlijk, maar maak je geen zorgen. Je komt een man tegen waar je de rest van je leven mee wil delen.

September

Over twee jaar zeg jij ‘ja’ tegen de man van je dromen. Het wordt een intieme ceremonie met alleen de mensen die belangrijk voor jullie zijn.

Oktober

Geef het vijf jaar. Je hebt de juiste persoon misschien nog niet gekomen, maar als je hem tegenkomt laat je hem niet meer gaan.

November

Jij trouwt op je 30ste verjaardag. Je verjaardag is heel bijzonder voor je. Daarom vindt je man het een goed plan om op jouw verjaardag als man en vrouw door het leven te gaan.

December

Het duurt nog even, maar op je 36ste vier je een mooi feest met jouw fijne vent. De zoektocht naar de geschikte man duurt even. Als je de ware eenmaal hebt gevonden wéét je dat het goed zit.

Droom alvast weg bij deze pareltjes van jurken:

Wil je heel, heel graag trouwen? Dan smelt je weg bij deze droomjurken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op welke leeftijd jij gaat trouwen op basis van je geboortemaand
Sluiten