Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 8 dec 2018
Leestijd: 3 minuten

Dit is welke man bij jouw sterrenbeeld past

Zodra je vlinders in je buik voelt, denk je eindeloos terug aan jullie eerste kus. Je trekt de kleren aan waarvan je denkt dat hij ze mooi vindt. Je fietst zogenaamd onbewust langs zijn huis. En je vraagt je vast af of hij goed bij je past of niet. Eén manier om daar achter te komen, is door te checken of zijn sterrenbeeld bij die van jou past. Om het je makkelijker te maken, hebben we op een rijtje gezet welke man bij jouw sterrenbeeld perfect is.

Ram (21 maart tot 19 april): Kreeft

Als Ram-vrouw ben je onafhankelijk en impulsief. Je bent bevlogen. De Kreeft voelt zich daardoor aangetrokken. Hij vindt je een uitdaging.

Stier (20 april – 20 mei): Stier

Ja, bij een stier past een stier. Je bent een gulle vriendin. Je bent trouw en als je iemand hebt gevonden dan gá je er ook voor. En hij doet datzelfde. Ideale match.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Vissen

Je bent een echte romanticus, net als Vissen. Maar je kunt soms ook door het leven fladderen. Dan ben je rusteloos. Een Vissen zal je graag tot rust laten komen.

Kreeft (20 juni – 22 juli): Waterman

Je bent ambitieus maar ook heel romantisch. En daarom laat je je snel meeslepen in de liefde. De beste match heb je daarom met iemand die ook van dromen houdt, zoals een Waterman. Hij kijkt bovendien graag naar de toekomst met je.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Tweeling

Jij bent spontaan, extravert en zelfverzekerd. Je houdt ervan als je geliefd en bewonderd wordt. Een Tweelingman kan dat zeker doen. En hij kan ook wel tegen je koppigheid.

Maagd (23 augustus – 22 september): Weegschaal

Diep van binnen ben je best kwetsbaar. Al zou je dat niet graag toegeven. Als je een man eenmaal toelaat in je hart ben je oprecht teder en romantisch. Een Weegschaal geeft niet snel op en als hij zijn zinnen op je heeft gezet dan wil hij alles doen om je hart te veroveren. Hij zal er alles doen om je hart niet te laten breken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Leeuw

Jij bent het meest zelfbewuste teken van alle sterrenbeelden. Je weet wat je wilt en je geeft niet op voor je het hebt. Een Leeuw past perfect bij je. Hij daagt je uit met zijn speelsheid. En stiekem vind je zijn ego ook aantrekkelijk.

Schorpioen (22 oktober – 21 november): Steenbok

Schorpioenen zijn het meest seksuele sterrenbeeld. Je hebt een donkere humor en een scherpe tong. Je zult genieten van het gezelschap van een Steenbok man. En de seksuele chemie tussen jullie: oelala.

Boogschutter (22 november -21 december): Ram

Je bent levenslustig en avontuurlijk. En je volgt altijd je hart. Ook als dat je naar de andere kant van de wereld brengt. Een Ram deelt jouw reislust. Hij is fun en relaxt. Nergens ziet hij problemen of gedoe.

Steenbok (22 december – 19 januari): Maagd

Je bent doelgericht, maar wel met heel veel plezier onderweg. Soms ben je stil om dan verrassend grappig uit de hoek te komen met een scherpe opmerking. Een Maagd is echt jouw soulmate. Met hem zul je geen meeslepende, allesverwoestende liefde hebben, maar wel een heel fijne, liefdevolle relatie. En dat is wat je diep van binnen het liefste wilt.

Waterman (20 januari – 18 februari): Schorpioen

Je houdt van dromen en lol maken. Je bent creatief en kijkt altijd naar de toekomst. Date een Schorpioen als je fantastische seks wilt. Hij zal je niet willen temmen.

Vissen (19 februari – 20 maart): Boogschutter

Je valt voor mannen met charmes, mannen die hun gevoel uiten. Hij mag best romantisch zijn van jou. Een Boogschutter volgt altijd zijn hart en past daarom goed bij je. Hij vindt je vertederend en jij vindt hem heel aantrekkelijk.

LEES OOK: Het zijn deze 11 kleine lieve en attente dingen die hij doet waardoor jouw hart week wordt

Elite Daily

Reageer op artikel:
Dit is welke man bij jouw sterrenbeeld past
Sluiten