Renée
Renée | LinkedIn Life 15 mei 2019

Het staat in de sterren geschreven: welke Netflix serie het beste bij jou past op basis van je horoscoop

Je hebt een Netflix abonnement, het aanbod is groot en nóg weet je niet welke serie je wil kijken. Herkenbaar? Netflix aanzetten is net als je kast opentrekken: je hebt genoeg kleding maar je weet niet wat je moet aantrekken. Maar maak je geen zorgen, Beautify vindt de beste Netflix serie voor jou op basis van je sterrenbeeld.

Waarom zelf kiezen als je de sterren voor jou het werk kunt laten doen? Er zijn zoveel Netflix series dat het bijna onmogelijk is om de perfecte voor jou te vinden, maar daar komt vanaf nu een eind aan.

Welke Netflix serie bij jouw sterrenbeeld past

Op basis van je sterrenbeeld en karaktereigenschappen is het namelijk een stuk eenvoudiger om te bepalen welke Netflix serie je sowieso heel leuk vindt. Zoek snel je sterrenbeeld op en kom erachter welke serie bij je past:

Ram: House of Cards (21 maart-19 april)

Je bent intelligent en vlug van begrip. Een serie die hier perfect bij past is House of Cards. Voor je het weet ben je compleet verzeild geraakt in de levens van Frank en Claire Underwood. De verhaallijnen kunnen vrij complex worden, maar jij kunt dat makkelijk volgen.

Stier: Dynasty (20 april-20 mei)

Je houdt als Stier niet van geweld. Nee, een lekkere wegkijker is meer wat voor jou. Een serie die jou op het lijf geschreven is, is Dynasty. Het gaat over Fallon Carrington, de dochter van een steenrijke zakenman. Maar ondanks dat er veel geld is, zijn er ook veel problemen.

Tweelingen: Undercover (21 mei-20 juni)

Tweelingen, jij houdt van nieuwsgierigheid en een sluw spelletje spelen. Er is één serie die naadloos bij je interesses aansluit: de nieuwe Netflix Original Undercover. Een Vlaamse en Nederlandse gaan undercover om de grote xtc-producent Ferry Bouman te ontmaskeren. Wil je zien.

Kreeft: Jane The Virgin (21 juni-22 juli)

Als je Jane The Virgin nog niet hebt uitgespeeld, raden we aan om dat snel te doen. Je leeft onwijs mee met Jane en haar ingewikkelde romance met haar veel te knappe baas Rafael. En pssst, er zijn genoeg seizoenen om je de komende tijd niet te vervelen.

Leeuw: Blacklist (23 juli-22 augustus)

Als een serie spanning en sensatie bevat ben jij al snel tevreden. Blacklist is de serie voor jou. Niet alleen geeft het je urenlang kijkplezier, je bent op een gegeven moment zo into alle verhaallijnen dat je niet meer wil stoppen met kijken.

Maagd: You (23 augustus-22 september)

De Netflix-hit You is zo’n ver van je bed show dat je het onwijs interessant vindt om in deze wereld te duiken. De baas van een boekenwinkel is geobsedeerd door een opkomende auteur en zoals je weet onderneemt hij extreme stappen om haar aandacht te trekken.

Weegschaal: Gossip Girl (23 september-22 oktober)

Al je karaktereigenschappen komen overeen met één serie, Weegschaal. Gossip Girl. Je bent romantisch, charmant, flirterig en goedgelovig. Stuk voor stuk eigenschappen die terugkeren in de serie over de rijkeluiskinderen van Manhattans elite.

Schorpioen: The OA (23 oktober-21 november)

Zoek niet verder naar je nieuwe favoriete Netflix serie, want als het aan je sterrenbeeld ligt kijk je alleen nog maar The OA. Zeven jaar nadat een jonge vrouw verdween komt ze terug met mysterieuze krachten. Voor een geheime missie schakelt ze vijf mensen in.

Boogschutter: How I Met Your Mother(22 november-21 december)

Je hebt niet per se behoefte aan series met heel veel diepgang in een serie. Nee, je lacht liever. De komedieserie How I Met Your Mother wordt je nieuwe lievelings.

Steenbok: Breaking Bad (22 december-19 januari)

Je hebt een zwak voor misdaadseries. Breaking Bad past super goed bij jou. Je voorkeur voor een ambitieus bestaan, voorzichtig zijn en discipline hebben zie je terug in deze serie. Je wordt helemaal meegenomen in het leven van Walter White, een terminaal zieke scheikundeleraar die als drugsproducent aan de slag gaat.

Waterman: Peaky Blinders (20 januari-18 februari)

Mensen noemen je koel, maar je bent allesbehalve koel als je jezelf vergelijkt met Thomas Shelby van Peaky Blinders. Alleen al vanwege zijn scherpe kaaklijn en ijsblauwe ogen wil je deze historische dramaserie over een bende uit Birmingham kijken.

Vissen: La Casa de Papel (19 februari-20 maart)

Hoewel je het nooit in je hoofd haalt om een bank te beroven, heeft de serie La Casa de Papel veel dingen gemeen met je. Wat dacht je bijvoorbeeld van fantasierijk, escapistisch en geheimzinnig zijn? Zeker even kijken als je het nog niet hebt gedaan. Er komt binnenkort namelijk weer een nieuw seizoen aan.

Reageer op artikel:
Het staat in de sterren geschreven: welke Netflix serie het beste bij jou past op basis van je horoscoop
Sluiten