Renée
Renée | LinkedIn Life 13 mrt 2019

Heb je moeite met keuzes maken? Deze sneaker past perfect bij je op basis van je sterrenbeeld

Nu Beautify je heeft bijgepraat over de sneaker trends van 2019 is de kans groot dat jij je digitale winkelmandje hebt gevuld met net iets te veel schoenen. Geen probleem, want een keuze maken wordt nu wel heel makkelijk. We weten namelijk per sterrenbeeld welke sneaker bij jou past.

Als een keuze maken niet je sterkte punt is hoef je nu niet langer na te denken. De perfecte sneaker op basis van je sterrenbeeld vind je namelijk ‘gewoon’ hieronder.

De perfecte sneaker op basis van je sterrenbeeld

Want ja, de perfecte sneaker op basis van je sterrenbeeld vinden is eigenlijk niet zo lastig. We pakken de zes grootste trends erbij die je in dit artikel las en vertellen je welke schoen jou dus volgens de sterren gegoten zit.

1. Dad sneaker


De dad sneaker past perfect bij een Ram en Leeuw. Jullie zijn creatief, enthousiast en zelfverzekerd genoeg om een gekke schoen zoals deze te dragen. Jullie zien er namelijk niets geks aan, jullie vinden het juist fashion.

Als twee type mensen deze trend kunnen rocken, dan zij jullie het. Draag het daarom met trots, want het staat je hartstikke goed.

2. Helemaal witte sneakers


De witter dan wit trend gaat je de komende maanden ook opvallen in het straatbeeld. Deze sneakers passen helemaal bij het sterrenbeeld Kreeft en Stier. Het is een veilige keuze, maar wel een stijlvolle variatie op de kleurrijke sneakers die je tegenwoordig ziet.

Een ideale match met deze sterrenbeelden, want jullie zijn voorzichtig met nieuwe trends en houden van een veilige, maar mooie keuze. Een betere schoen is er dan niet.

3. Platform sneakers


Een platform sneaker past het beste bij een sterrenbeeld als Vissen en Schorpioen. Jullie hebben een passie voor mode en trends, laten jullie fantasie de vrije loop gaan waardoor jullie de beste lookjes samenstellen en zijn heel vastberaden. Als die platform sneaker eenmaal in je hoofd zit, wil je geen ander meer.

4. Bijzondere sneakers


Een gek model, een heel opvallende zool of juist iets anders bijzonders: een doorsnee sneaker is niet voor jou weggelegd als je het sterrenbeeld Tweelingen of Boogschutter bent. Jullie gaan makkelijk mee met de trends van het moment, zijn avontuurlijk en een tikkeltje wispelturig. Dat is oké, maar dat betekent wel dat je deze schoenen waarschijnlijk maar één seizoen draagt. Daarna ben je er op uitgekeken.

5. Veja sneakers


De Veja sneakers zie je nog niet aan iedereens voeten, waardoor het de ideale schoen is voor de sterrenbeelden Steenbok en Maagd. Jullie lopen niet met de meute mee, maar kijken kritisch naar jullie aankopen. Een goede schoen vinden jullie belangrijker dan iets wat alleen maar trendy is en daarom past de Veja sneaker zo goed bij jullie.

6. Dierenprint sneaker


Heerlijk, een sneaker met dierenprint. Dit past onwijs goed bij het sterrenbeeld Waterman en Weegschaal. Jullie hebben een goede smaak, maar houden ook van een beetje uitbundigheid hier en daar. Dat doe je bij je schoenkeuze door bijvoorbeeld voor een aparte print te kiezen. Zeker een leuke trend om te proberen, dus.

HEBBEN! Lidl verkoopt Puma sneakers voor maar 25 euro en deze aanbieding wil je écht niet missen

Reageer op artikel:
Heb je moeite met keuzes maken? Deze sneaker past perfect bij je op basis van je sterrenbeeld
Sluiten