Renée
Renée | LinkedIn Life 5 april 2019

Welke Temptation Island kandidaat ben jij op basis van je sterrenbeeld

Welkom bij een wel heel speciale editie van je horoscoop. Vandaag delen we namelijk met je welke Temptation Island kandidaat een exacte kopie van jou zou kunnen zijn op basis van je sterrenbeeld.

Als je klaar bent voor de grote onthulling raden we je aan om snel verder te lezen. Beautify deelt hieronder namelijk met je welke Temptation Island kandidaat jij had kunnen zijn op basis van je horoscoop.

Welke Temptation Island kandidaat ben jij op basis van je horoscoop?

Zoek snel je sterrenbeeld op en kom erachter wie jouw broer of zus had kunnen zijn.

Ram (21 maart – 20 april)

De persoon waar jij het meest op lijkt is Sidney. Het heeft te maken met jullie vergelijkbare karaktereigenschappen. Jullie zijn avontuurlijk, energiek en natuurlijk zelfverzekerd. Aan de andere kant ook een tikkeltje impulsief en zelf overmoedig.

Stier (21 april – 20 mei)

Het kan niet anders, jouw match is Milou. Waarom? Omdat jullie dezelfde positieve als negatieve eigenschappen. Zo zitten jullie vol liefde en zijn jullie vastberaden. Tegelijkertijd hebben jullie ook een jaloerse en bezitterige kant die in relaties naar voren komt. Wat van jou is moet namelijk van jou blijven.

Lees ook: Wauw Milou van Temptation ziet eruit als een ander mens op deze foto’s

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Als iemand op jou lijkt, dan is het Sidneys vriendin Demi. Jullie hebben namelijk flink wat eigenschappen gemeen met elkaar. Je past je makkelijk aan, je bent intellectueel en gevat. Aan de andere kant kan je nerveus zijn, soms een beetje oppervlakkig en ben je nieuwsgierig. Je nieuwsgierige kant brengt je altijd verder in het leven.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Kreeft, jij bent zoals verleidster Ayleen. Je beste eigenschappen zijn onder andere dat je zo liefdevol bent en meevoelend. Maar als iemand iets doet wat je niet leuk vindt – zoals je potentiële lover inpikken – word je humeurig en vind je het moeilijk om los te laten.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Als jij iemand zou zijn van de Temptation kandidaten, dan is het Rodanya. Dat je trouw bent en liefdevol zijn twee prachtige eigenschappen die jullie delen. Daarnaast heb je net als Rodanya ook een bazige kant als iets je niet bevalt.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Laura en jij delen dezelfde karaktereigenschappen. Je treedt niet op de voorgrond en bent zelfs een tikkeltje verlegen. Daarnaast ben je betrouwbaar, intelligent en zelfs conservatief. In een relatie verwacht je dat je partner hetzelfde in het leven staat als jij.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Jij bent Heikki in een notendop en daar is geen twijfel over mogelijk. Je bent makkelijk in de omgang, super sociaal en natuurlijk hoffelijk. Je flirt erop los en bent soms te flirterig, zelfs als je een relatie hebt.
 

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Als Schorpioen ben je sowieso de Lizzy van de groep. Als je interesse hebt in iemand ben je zo vastberaden om te krijgen wat je wil dat je niet meer loslaat. Gaat iets niet zoals je wil? Dan ben je jaloers en koppig. Gelukkig krijg je door je charme toch graag wat je wil hebben, net als de verleidster.

Lees ook: Lizzy van Temptation Island is bijna onherkenbaar op deze foto van vroeger

Boogschutter (23 november – 21 december)

De Temptation Island kandidaat waar jij op lijkt volgens je sterrenbeeld is Jietse. Je bent de persoon waar mensen graag bij in de buurt zijn, omdat je optimistisch, goedgehumeurd en eerlijk bent. Pas wel op dat je niet altijd blind optimistisch bent, want dan kan de werkelijkheid weleens tegenvallen.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Een Steenbok is een typische Roger. Ambitie vind je heel belangrijk en daar zet je veel voor opzij. Tegelijkertijd kom je gereserveerd over en ziet niet iedereen hoe grappig je kan zijn. Jouw discipline brengt je ver in het leven, dus laat je niet gek maken door de mening van anderen.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Misschien verbaast het je, misschien niet. Je lijkt het meest op Morgan. Mensen die je niet goed kennen zeggen dat je kil overkomt, maar eigenlijk ben je diep van binnen juist heel vriendelijk en vindingrijk. Je bent intellectueel en vindingrijk en daar valt veel voor te zeggen.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Je komt het meest overeen met verleider Giorgio. Je komt stoer over, maar je bent onwijs gevoelig. Mensen vinden het fijn om hun verhaal bij jou kwijt te kunnen omdat je zo sympathiek en onzelfzuchtig bent.

Reageer op artikel:
Welke Temptation Island kandidaat ben jij op basis van je sterrenbeeld
Sluiten