Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 13 sep 2014

Welkom op Beautify!

Hi Beautify liefhebber, Welkom op Beautify, het online magazine voor iedere vrouw die op zoek is naar haar allermooiste ik. Wij geloven erin dat je op je allermooist bent als je jouw eigen unieke schoonheid en karakter kan laten stralen. Alles wat je daarvoor nodig hebt is al binnen handbereik. Je hebt soms alleen nog een kompas nodig.

Een kompas dat je vertelt wat bij jou past. Bij jouw haar, jouw huid, jouw kleur ogen en jouw lichaam. Beautify is dit voor jou. Het wijst je de weg naar de mooiste vrouw die jij kunt zijn. Wij zoeken de fijnste shampoo voor je krullen, de juiste dagcrème bij je droge huid en de beste kleur oogschaduw voor bij je blauwe kijkers. We helpen je een gezonde lifestyle te ontwikkelen, je happy te voelen en vol zelfvertrouwen naar het leven te kijken.

Vier verschillende vriendinnen met hun eigen unieke kenmerken en hun eigen karakters staan dagelijks voor je klaar. Niet alleen door middel van tekst maar ook in videos. We praten over schoonheid, het lichaam, gezondheid, relaties en psyche. We proberen je zoveel mogelijk inspiratie te geven, adviezen en ongezouten meningen.

Begin vanaf vandaag je zoektocht naar jouw allermooiste ik. Doe het met ons samen. Want wie zich mooi voelt van buiten én van binnen krijgt de wereld met zich mee.

Reageer op artikel:
Welkom op Beautify!
Sluiten