Je wenkbrauwen verven in dezelfde kleur als je haar is de next big thing

Dit jaar is misschien het jaar waarin de meest fantastische looks (op gebied van fashion én beauty) voorbij hebben zien komen. Iets met quarantaine en je joggingbroek als beste vriend. Toch willen we je de nieuwste beautytrend niet onthouden. We zagen al een paar celebrities en influencers experimenteren met haarkleuren, maar nu is de trend om je wenkbrauwen te matchen met je haarkleur.

Geloof ons, het wordt de next big beautytrend.

Nieuwe beautytrend: wenkbrauwen in de kleur van je haar

Eigenlijk is deze trend niet heel nieuw. Sinds het begin van het jaar hebben we het al kunnen spotten. Toch was de Ghanees-Engelse actrice Michaela Coel de eerste waardoor we zelf ook overwogen om onze wenkbrauwen te matchen met onze haarkleur.

Tuurlijk, sommige mensen zullen per ongeluk al meegaan met deze trend door bijvoorbeeld hun donkerbruine haarkleur en donkerbruine wenkbrauwen. Voor de meiden die wel van experimenteren houden, is een opvallend haarkleurtje in combinatie met dezelfde kleur wenkbrauwen een bold move.

Wat ook fijn is, is dat je tegenwoordig echt niet meer je haar hoeft te verven in een gekke kleur. Zo bestaat er een kleurmasker, waarmee je tijdelijk gek kunt doen. Ideaal.

Inspiratie

Zie je deze nieuwe beautytrend nog niet helemaal voor je? Geen probleem, wij hebben de tofste looks voor je verzameld waarbij je wenkbrauwen ziet in dezelfde kleur als het haar. We weten niet van jou, maar wij zijn fan.

Meer over beauty:

  • Life changing: 5 hacks voor lipstick die je echt moet kennen
  • 10 make-uptrends die je wil dragen tijdens je online meetings deze winter
  • Wenkbrauwen epileren een helse pijn? Met deze 5 hacks niet meer!
  • Reageer op artikel:
    Je wenkbrauwen verven in dezelfde kleur als je haar is de next big thing
    Sluiten