Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 22 nov 2020

Dit is hét geheim van Madison Bailey (uit Outer Banks) voor fleeky wenkbrauwen

Door dit heftige jaar werden we gedwongen om creatief om te gaan met make-up. Hierdoor zijn er verschillende make-uptrends ontstaan. Witte oogschaduw, gekleurde eyeliner en bushy wenkbrauwen – waarschijnlijk heb je ze allemaal voorbij zien komen. Voor de laatste wenkbrauwentrend heeft Madison Bailey (van de Netflix-serie Outer Banks) een handige wenkbrauwen tool.

Madison blijkt in het echt namelijk een échte make-upfanaat.

Wenkbrauwen geheim Madison Bailey

Deze tool gebruikt Madison Bailey als jaren voor haar wenkbrauwen. Met deze tool kan je je wenkbrauwen heel goed shapen. Het beste is nog dat de tool maar 5 dollar (4,50 euro) kost. Geen grote investering dus, die je makkelijk eens uit kunt proberen.

De wenkbrauwen tool die Madison gebruik is een Touch-Up razor.

Zo werkt de wenkbrauwen tool

De wenkbrauwen razor werkt eigenlijk als een soort scheermesje voor de donshaartje boven en onder je wenkbrauwen.

Madison vertelt: “Ik houd de wenkbrauwen razor het liefst een stukje boven mijn wenkbrauw, daarbij ga ik twee keer over het gebied waar ik geen haartjes wil hebben. Mijn advies is om de vorm van je wenkbrauw zo natuurlijk mogelijk te houden, om dit te doen kan je het beste steeds een stapje wegzetten van de spiegel. Op deze manier zie je je wenkbrauw geheel en hoe deze bij je gezicht past. Dan kan je bepalen of je nog meer wilt weghalen of niet.”

“Als je klaar bent kan je een wenkbrauwengel in je wenkbrauwen doen, voor mij werkt dit heel goed om je wenkbrauwen af te maken.”

De wenkbrauwen tool kopen

De Touch-Up razor die Madison Bailey gebruikt is van Schick Hydro Silk en kan je kopen bij Amazon voor maar 5 dollar. Je krijgt dan maar liefst drie wegwerpbare razors om je wenkbrauwen mee te vormen.

Als je liever een Nederlandse website gebruikt kan je ook deze Zenner Wenkbrauwscheermesjes proberen van de Kruitvat. Of die van Bol.com.

Reageer op artikel:
Dit is hét geheim van Madison Bailey (uit Outer Banks) voor fleeky wenkbrauwen
Sluiten