Love it! Dit is dé wenkbrauwtrend voor 2019

Ja het is inderdaad pas september, maar trends komen en gaan tegenwoordig zo snel dat we het bijna niet meer bijhouden. Op gebied van wenkbrauwen zijn er ook genoeg trends. Voor 2019 is het nu al duidelijk en we love it.

Wenkbrauwtrend 2019

Over de leukste modetrends voor het najaar van 2018 hebben we al het een en ander geschreven. Op gebied van wenkbrauwen is het al wel een tijdje stil, dus hebben we maar even goed onderzoek gedaan naar de wenkies. Wat blijkt? Er is wel degelijk een wenkbrauwtrend voor 2019.

Van de enorme wenkbrauwen a la Cara Delevingne, tot de super dunne jaren ’90 wenkbrauwen, we hebben al veel trends voorbij zien komen. In 2019 gaat alles draaien om het contouren van je wenkbrauwen.

Huh, je wenkies contouren? Ja, het is de bedoeling dat de vorm van je wenkbrauwen perfect passen bij de vorm van je gezicht. De wenkbrauwen zijn namelijk eigenlijk net als de lijst rondom een schilderij, het is super belangrijk.

Ze kunnen je ogen extra accentueren, je neus smaller laten lijken en je hele gezicht eigenlijk liften. Het fijne aan deze trend is dat het bij iedereen past en dat je gezicht erdoor nog beter uitkomt.

Contour wenkbrauwen

In principe is het zo dat je wenkbrauwen super strak zijn bij deze trend. Dus vlijmscherpe randjes, puntige uiteindes en een duidelijke boog. Dat klinkt misschien als mission impossible, maar met slechts drie stappen ben je er al.

De eerste stap is simpelweg het inkleuren van je wenkies. Houd de kleur in het begin iets lichter en hoe verder de wenkbrauwen, hoe donkerder de kleur. Een soort ombre-effect dus, wat er ook nog eens fijn natuurlijk uitziet.

De tweede stap die je zet is het uiteinde van je wenkbrauw. Het is belangrijk dat deze in een scherpe punt eindigt en het zorgt voor een liftend effect.

De laatste stap om je brows helemaal trendy te maken is highlighten. Voor dat extra strakke effect ga je met een concealer langs de randje van je wenkbrauwen. Ta-daa, je hebt mega strakke, perfecte wenkies.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Deze kleur en vorm van wenkbrauwen, passen het beste bij blond haar

Flair

Reageer op artikel:
Love it! Dit is dé wenkbrauwtrend voor 2019
Sluiten