Love 27 dec 2018 Yasmine Esser

DOEI! 4 x waarom een wereld zonder mannen álle problemen oplost

Mannen. Wat heb je eigenlijk aan ze? Ze breken je hart, gebruiken je voor seks en appen je nooit terug als ze beloven dat wel te doen. Konden we ze maar naar een andere planeet sturen. Dan zag de wereld er écht beter uit.

Om deze 4 redenen ben jij en eigenlijk de hele wereld, beter af zonder mannen. Daarom: weg met die vent.

1. Het is altijd girls night

Zonder mannen is het simpelweg altijd girls night. En geef toe, dat zijn toch echt de gezelligste avonden.

De avonden dat je met je beste vriendinnen bent en er niemand tussen jullie in kan komen, zijn goud waard. Jullie hebben geen afleiding van mannen, zodat iedereen er echt voor elkaar is. En als de girl squad samen is, dan heb je sowieso een toptijd.

2. Je kunt altijd veilig over straat

Met de huidige #metoo discussie is duidelijk geworden hoeveel vrouwen er eigenlijk wel eens zijn lastiggevallen door een man. Afgrijselijk.

Zonder mannen op de aarde, zul je gelukkig altijd veilig over straat kunnen. Want mannen zullen niet meer ongewenst aan je zitten of lompe opmerkingen naar je oren slingeren.

Ook hoef je een stuk minder bang te zijn dat je bijvoorbeeld wordt beroofd. Want mannen zijn echt flink oververtegenwoordigd in de criminaliteit.

Daarom: dag mannen = dag onveiligheid.

3. Vrouwen zijn slimmer en maken de wereld een betere plek

Mannen lopen eigenlijk hopeloos achter op vrouwen. Al op de basisschool presteren vrouwen veel beter. Tja, wij zijn echt het intelligente geslacht.

Ook zijn vrouwen veel beter in samenwerken dan mannen. En dat is niet alleen gezellig, nee, deze twee eigenschappen zorgen er samen voor dat het allemaal veel beter wordt op de wereld.

Als vrouwen samenwerken zijn die klimaatproblemen sowieso verleden tijd. Oorlogen? Echt niet. Iedereen zal leven in harmonie. En niemand zal meer rotklusjes hoeven doen in huis, want daar verzinnen wij vrouwen gewoon briljante oplossingen en uitvindingen voor. Ha!

4. Je krijgt méér orgasmes

Er is natuurlijk wel één nadeel aan het verbannen van mannen uit de wereld. En dat dat het er behoorlijk seksloos aan toe zal gaan op deze aardkloot. Toch?

Nee, dat is niet helemaal waar. Want uit onderzoek van seksuoloog Goedele Liekens blijkt dat de helft van de Nederlandse vrouwen zelden of nooit klaarkomt tijdens de seks met een man. Wat natuurlijk schandalig is. Maar het bewijst ook dat we die mannen niet nodig hebben voor een goed seksleven.

Koop een leuk seksspeeltje of leer je eigen lichaam beter kennen en je zult méér orgasmes krijgen dan met zo’n prutser in bed. Beloofd.

Enkele reis voor alle mannen please

Kortom, genoeg redenen om mannen naar een andere planeet te verbannen. Wordt iedereen een stuk beter van.

Binnenkort kan het. In dit artikel lees je er alles over: Ben je een bepaalde man zat? Binnenkort kun je hem naar de maan sturen

questad.nl

Reageer op artikel:
DOEI! 4 x waarom een wereld zonder mannen álle problemen oplost
Sluiten