Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 11 september 2017

Ben je intens lui? Doe mee aan het wereldkampioenschap lui zijn

Lui zijn is een fantastische eigenschap als je het ons vraagt. Vooral nu de herfstachtige dagen zijn aangebroken doen we niets liever dan in ons huispak het huis gezelschap houden. Netflix, Thuisbezorgd en een bed en je dag is compleet. Herken je je hierin en ben je pro? Geef je dan op voor het wereldkampioenschap lui zijn.

Lui, lui en nog eens lui

Als jij bij het woord lui al in slaap valt, dan ben jij wellicht een enorme pro in lekker niks doen. En gelukkig kun jij deze eigenschap nu inzetten. Want wees niet bang dat lui zijn nutteloos is, want er wordt gewoon een officiële wedstrijd aan gewijd.

Oké, als blijkt dat jij de grootste luiaard ter wereld bent dan staat daar niet tegenover dat je nooit meer van de bank af hoeft om te werken. De prijs is namelijk een bedrag van 200 euro. Maar je moet een gegeven paard nooit in de bek kijken, hé?

Lui zijn, je grootste hobby

En voor dat geld hoef je letterlijk niks te doen. Behalve een ticket boeken naar Montenegro, waar ‘The international Championships of Laziness’ wordt georganiseerd. Eenmaal aangekomen zet je jouw grootste vaardigheid in: lui zijn.

Wat je moet doen: liggen, slapen, eten en uren naar het scherm van je smartphone staren. Kortom: wat je het allerliefste doet en waar je het allerbeste in bent. Opstaan is ten strengste verboden, zelfs als je naar het toilet moet. Hoe je dat gaat fixen is een raadsel, luiers?! De laatste persoon die van het matras afgaat, is de winnaar.

Het record van het lui zijn staat op 37 uur. Denk jij dat je véél luier bent? Het kampioenschap zal in oktober plaatsvinden, genoeg tijd om de komende weken weer eens helemaal niets te doen.

Ook heel fijn: Huilen van geluk: Je kunt nu slapen tussen schattige luiaardjes

Reageer op artikel:
Ben je intens lui? Doe mee aan het wereldkampioenschap lui zijn
Sluiten