Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 14 mei 2018

Droomreis: Je kan nu een wereldreis boeken en in 121 dagen de wereld zien

Ben jij een wereldreiziger of wil je dit juist worden? Dan is dit een prachtkans voor jou. Je kan namelijk in 121 dagen een wereldreis maken. Je bezoekt 26 landen en 42 plaatsen. Dit alles voor één prijs, en geen overbodig gedoe met geregel.

Ben jij ook zo benieuwd naar al het moois wat de wereld te bieden heeft? Je kan het nu zien door de 121 daagse wereldreis / cruise vanuit Amsterdam te boeken. In 4 maanden, zie jij de wereld. Je hebt geen sores wat overnachtingen of tickets betreft. Met het boeken van deze cruise heb jij een alles in één pakket.

Wereldreis 121 dagen

Je vaart naar 26 landen en 42 plaatsen. Dit zijn de landen die jij gaat zien: Azoren, Midden-Amerika, Mexico, Nieuw Zeeland, Australië, de Cariben, Frans-Polynesië, Papoea Nieuw-Guinea, Japan, China, Vietnam, India, Egypte en Malta.

Je ziet allerlei verschillende landen maar hebt de hele reis een vaste kamer. De binnenhut kost 9313 euro en de buitenhut 11639 euro. Het is even sparen maar dan heb je wel wat.

Luxe varen

Je vaart op de boot MS Columbus en daarop is van alles te doen. Qua eten en drinken is er enorm veel, de reis is namelijk op basis van volpension. Er is een bioscoop op de boot, een sportschool, een casino, spa’s, restaurants, bars, zwembaden en er worden workshops gegeven.

Naast alle mooie landen en plekken is er aan boord veel leuks te doen, dus wellicht wordt dit de reis van je leven. Boeken kan hier.

Reageer op artikel:
Droomreis: Je kan nu een wereldreis boeken en in 121 dagen de wereld zien
Sluiten