Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 24 mei 2015

Wereldreiziger Maayke: 4 x stelletjes op reis met jaloersmakende foto’s waar je naar blijft staren

Beauty is overal ter wereld verweven in cultuur. Onze globetrotter Maayke neemt je wekelijks mee in al haar beauty & lifestyle avonturen all around the world. Maayke is even in Nederland en daardoor doet ze wat inspiratie op. Dit zijn vier jaloersmakend mooie stelletjes die op reis zijn. Wees gewaarschuwd, je kunt niet stoppen met kijken:

Reizen is geweldig. En wat is er nu mooier dan al die bijzondere plekken en ervaringen delen met de liefde van je leven. Deze koppels geven je een kijkje in hun leven met de mooiste Instagramkiekjes. Digitale ansichtkaarten om jou te inspireren, maar stiekem zijn ze ook behoorlijk jaloersmakend. Want wees gewaarschuwd, de foto’s zullen ervoor zorgen dat je jouw baan op wil zeggen om zelf op reis te gaan.

Jesson Vedel en Charlotte Durgeat

Dit stel uit Tahiti ontmoette elkaar een jaar geleden en waren opslag verliefd. Nog een grote liefde van de twee is reizen en ze besloten dan ook samen de wereld te ontdekken. Met behulp van hun Instagramaccounts nemen ze je mee en zorgen ze ervoor dat je bucket list spontaan wordt uitgebreid.

Jay Alvarrez en Alexis Ren

Pas 18 en 22 jaar jong, maar inmiddels de hele wereld al over geweest en beiden meer dan een miljoen volgers op Instagram. Deze twee knapperds maken hun kiekjes op diverse tropische bestemmingen waar je direct vakantiekriebels van krijgt. Ook het lijf van Alexis, dat regelmatig een rol speelt in de foto’s is om jaloers op te worden.

Murad Osmann en Natalia Zakharova

Het beroemde holding-hands koppel bestaat uit professioneel fotograaf Murad en zijn vriendin Natalia. Dit Russische stel reist de hele wereld over en ze nemen foto’s waarbij nooit hun gezichten in beeld zijn, maar waarbij Natalia met haar rug naar de camera staat en Murad bij de hand houdt. Dit project genaamd ‘Follow me to’ is niet alleen heel origineel, maar bestaat ook nog eens uit schitterende beelden.

Samuel Taipale en Hildegunn Taipale

Dit getrouwde stel is stapelgek op elkaar én op reizen. Met dank aan Samuel’s baan als fotograaf doen ze dit dan ook volop. Ondertussen maken ze foto’s op de meest prachtige plekken, waarbij Hildegunn vaak model staat, maar het Scandinavische knappe koppel ook regelmatig samen te zien is.

Reageer op artikel:
Wereldreiziger Maayke: 4 x stelletjes op reis met jaloersmakende foto’s waar je naar blijft staren
Sluiten