Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 28 sep 2014

Wereldreiziger Maayke: Oktoberfest betekent bier, borsten en beauty

Oktoberfest, het jaarlijkse volksfeest in München is weer in volle gang. Dat betekent bier (literpullen), borsten (diepe decolletés in traditionele dirndl-jurkjes) en ja, beauty. Want tijdens dit grote Duitse festijn wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien.

1. Als je voor een traditionele outfit gaat is het leuk om je haar te matchen. Kies voor twee vlechtjes of staartjes om je look af te maken.
2. Hou je Oktoberfest make-up naturel. De combinatie van een diep-decolleté-dress en zware make-up is een beetje zu viel.
3. Geef je gezicht een goede basis met een primer. Waarschijnlijk ben je heel wat uurtjes aan het feesten en dan wil natuurlijk dat je make-up blijft zitten.
4. Kies voor waterproof mascara. Mocht de inhoud van een bierpul per ongeluk door de lucht gaan, kun je het risico van zwarte vegen maar het beste beperken.
5. Ga voor een nagellak die past bij de kleur van je outfit.

Make-up tips
  • O.P.I. heeft een heuze Germany Collection met onder andere de kleur Every Month is Oktoberfest.
  • M.A.C heeft net een Oktoberfest Collection uitgebracht: drie verschillende kits met ieder een eigen Oktoberfest look. Helaas niet in Nederland verkrijgbaar, maar leuk om aan te schaffen als je in Duitsland bent.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Wereldreiziger Maayke: Oktoberfest betekent bier, borsten en beauty
Sluiten