Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 16 feb 2018

Droombaan alert: Disney zoekt werknemers die de wereld over willen reizen

Ben je nog op zoek naar de perfecte baan en noem je jezelf een ware globetrotter (in de dop)? Dan is er goed nieuws. Je kunt nu werken bij Disney. Ze zoeken namelijk mensen die reizen én betaald willen worden.

Werken bij Disney is natuurlijk al een droombaan op zich. Maar om ook nog eens betaald te worden terwijl je de wereld mag ontdekken… Dat is helemaal perfect. Disney is op dit moment op zoek naar een Youth Activities Counselor en wie weet ben jij wel de ideale kandidaat.

Lekker de wereld over cruisen

Wie aangenomen wordt heeft echt een topbaan. Je werkt dan namelijk op de Disney Cruise Line. Dat betekent dat je samen met de crew niet alleen lol hebt aan boord en mensen vermaakt, maar ook dat je naar een privé-eiland in de Bahama’s gaat. Castaway Cay is het droomeiland van Disney.

Werken bij Disney als Youth Activities Counselor

Benieuwd wat zo’n baan precies inhoudt? Je let op kinderen tussen de drie en zeventien jaar die meedoen aan het activiteitenprogramma. Daarnaast zorg je dat er eten voor hen is, ruim je op en help je bij meet en greets. Met andere woorden: je bent veel met de gasten aan boord bezig.

Ik wil! Waar solliciteer ik?

Hoeven we je niets meer te vertellen en wil je meteen solliciteren? Dan moet je wel aan een paar eisen voldoen. Check de Disney careers pagina voor alle informatie.

Reageer op artikel:
Droombaan alert: Disney zoekt werknemers die de wereld over willen reizen
Sluiten