Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 30 jan 2018

Super tof: Je kunt nu werken in Walibi en onbeperkt in attracties gaan

Alle werkzoekenden opgelet, want niet alleen Tony Chocolonely is op zoek naar werknemers, maar ook Walibi. Vanaf maart is het attractiepark op zoek naar gezellige collega's. Wij hebben alvast de vacatures bekeken en wat blijkt? Je krijgt er veel toffe dingen voor terug.

Werken in Walibi betekent natuurlijk niet dat je alleen maar lol kunt maken met collega’s. Toch staan er veel interessante dingen in de vacatures. Zo krijg je exclusive ride time, wat betekent dat je onbeperkt van de attracties gebruik mag maken als je niet aan het werk bent.

Werken in Walibi

Het pretpark is onder andere op zoek naar collega’s voor de games crew, attracties en party & events. Daarvoor krijg je niet alleen salaris terug, maar ook gratis toegang tot het park met je bestie.

De baantjes zijn ideaal voor mensen die de zomer vrij zijn. Walibi is namelijk op zoek naar mensen van april tot oktober. Kleine tip: het is wel handig als je een beetje in de buurt van het park woont. Vanuit Zuid-Holland of Groningen komen is niet héél ideaal.

Zie je jezelf of iemand anders er al helemaal werken? Leu-heuk. Check dan hier alle vacatures.

Reageer op artikel:
Super tof: Je kunt nu werken in Walibi en onbeperkt in attracties gaan
Sluiten