Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 23 jan 2018

Dreamjob alarm! Prins Harry en Meghan zoeken een communicatietalentje

Als je na de verloving van prins Harry en Meghan Markle je kansen voorbij zag vliegen om te gaan leven en te werken in paleiselijke sferen, dan snappen we dat heel goed. Maar levensles nummer één is om je dromen niet op te geven. Want er ligt nu een nieuwe kans op je te wachten.

Het is namelijk zo dat prins Harry en Meghan Markle een vacature open hebben staan. Ja, je leest het goed. Je kunt gewoon gaan werken voor het echtpaar.

Werken voor prins Harry en Meghan

Ze zoeken iemand die hun communicatieteam gaat ondersteunen. Je zal je bezig gaan houden met marketing, PR en schrijftaken. Dat laatste houdt in dat je met social media aan de slag gaat, persberichten gaat maken en artikelen maakt die verschijnen op koninklijke mediaplatforms. En dat is nog niet alles. Je mag ook met ze mee op reis.

Het wordt nóg beter. Je werkplek wordt namelijk niet een saai kantoor in een of ander afgelegen gebied. Je mag je werk vervullen vanuit Buckingham Palace. Holy moly, je droom kan nog echt waargemaakt worden. Daarbij krijg je 30 snipperdagen. Dat is dus eigenlijk een hele maand vrij. Knetters.

Deze kans wil je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Lekker gaan solliciteren, want niet geschoten is altijd mis.

Reageer op artikel:
Dreamjob alarm! Prins Harry en Meghan zoeken een communicatietalentje
Sluiten